1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

6Κ/2018 ;;;;;;





Ελληνικές Φυλακές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης....
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των Σωφρονιστικών καταστημάτων στην χώρα μας ήταν, είναι και ελπίζω να μην συνεχίσει να υπάρχει, η μεγάλη έλλειψη προσωπικού.

Η σειρά 6Κ/2018 έκανε την αρχή στα καταστήματα που μπήκαν ως συμβασιούχοι, έκαναν πρώτη παύση μετά το πέρας της πρώτης σύμβασης τους για κάποιους μήνες, ξαναμπήκαν στις φυλακές για 2η σύμβαση και τώρα στις 15 Νοεμβρίου βλέπουμε να λήγει και αυτή η σύμβαση χωρίς λύση της ταλαιπωρίας τους.
Δηλαδή αυτοί οι συνάδελφοι που ήρθαν και βοήθησαν τόσους μήνες και έδωσαν μια κάποια ανάσα στο πρόβλημα του προσωπικού ξανά μετέωροι;;;;;
Πρέπει να δωθεί μια οριστική λύση εδώ και τώρα έστω και πολιτική λύση γιατί αυτό που ζούμε είναι μία παρωδία χωρίς τέλος.
Δεν είναι μόνο ότι αυτοί οι συνάδελφοι ταλαιπωρούνται ψυχολογικά, οικογενειακά αλλά και οικονομικά αφού πολλοί έχουν νοικιάσει σπίτι στον τόπο που υπηρετούν αλλά γίνεται και ένα πρόσθετο πρόβλημα στα καταστήματα που αποδυναμώνονται σε έμψυχο δυναμικό.
Πιστεύω ότι θα δωθεί λύση άμεσα γιατί και οι αρμόδιοι του υπουργείου μας γνωρίζουν πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι συνάδελφοι για το είδη καταπονημένο υπάρχον προσωπικό που δουλεύει με μειωμένα ρεπό και με οφειλόμενες άδειες και ρεπό που έχουν ξεφύγει.
Εννοείται βέβαια ότι πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των Σωφρονιστικών καταστημάτων.
Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και χρόνια στις φυλακές είναι πολλά και οι αρμόδιοι του υπουργείου δεν ξέρουν τι να πρωτο συμαζεψουν αλλά η λύση του προβλήματος σε έμψυχο δυναμικό είναι άμεση καθώς επίσης πρέπει να δωθεί οριστική λύση σε αυτούς τους συναδέλφους που βοήθησαν αυτούς τους μήνες και δεν βλέπουν "φως στον ορίζοντα"....

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών