1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Κορονοιο-στρατιές ΑΝΕΡΓΩΝ

Ας μην έχουμε αυταπάτες... 
Με τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οι επιχειρήσεις κλειστές και οι επιπτώσεις που είχε αυτό στους μικροεπιχειρηματίες, επιχειρήσεις,
Ξενοδόχους
και επιχειρήσεων που έχουν σχέση με τον τουρισμό, φέρνει στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού τους εργαζόμενους που απασχολούσαν.

Το κύμα ανεργίας πλέον γίνεται "τσουνάμι" και όποιος πιστεύει ότι ο Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος θα απαλύνει κάπως τις πληγές στον τουρισμό, πλανάται οικτρά.
Ο αριθμός των άνεργων αυξάνεται καθημερινά με γοργούς ρυθμούς κάνοντας το μέλλον αυτών των άνεργων αβέβαιο.
Επιχειρήσεις δεν θα αντέξουν ή δεν θα ανοίξουν καν, όσα ξενοδοχεία ανοίξουν θα πάρουν τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και το κέρδος τους θα είναι το ελάχιστο σε σχέση με την οικονομική ζημιά που θα έχουν.
Όλα αυτά θα οδηγήσουν περιουσίες, επιχειρήσεις ξενοδοχεία και σπίτια στις ορέξεις των τραπεζών.
Εργαζόμενοι που με μεγάλες στερήσεις πλήρωναν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις θα χάσουν τους κόπους μιας ζωής.
Το κράτος που έως τώρα έκανε κάποια βήματα να απαλύνει κάπως τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοιου, θα πρέπει να δείξει το ανάστημα του διαφορετικά τα πράγματα θα ξεφύγουν.
Δεν μπορεί κάθε τόσο οι άνεργοι να μπαίνουν σε διαδικασίες υποβολής σε πλατφόρμες στον ΟΑΕΔ λες και το κράτος δεν γνωρίζει αν είναι πραγματικά άνεργοι.
Δεν μπορεί στο ξαφνικό να χάνεται για τους ανέργους το επίδομα του μήνα Μαίου και να περιμένουν τόσο μεγάλο διάστημα μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου να ανοίξει η πλατφόρμα για να ξανα υποβάλουν οι άνεργοι το πασιφανές ότι είναι ΑΝΕΡΓΟΙ και έντεχνα να πάρουν το επίδομα του Ιουνίου.
Ο Μάιος που πήγε;;;;;;;
Πρέπει η κυβέρνηση να βάλει ένα τέλος στο γαϊτανάκι των αιτήσεων και οι εργαζόμενοι που δεν θα εργαστούν πουθενά και μένουν άνεργοι όχι από δικιά του ευθύνη, να πάρουν έστω και αυτό το επίδομα "πείνας" χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες για τους επόμενους μήνες.
Τι θα κάνουν δηλαδή για να επιβιώσουν;;;;;
Δώστε λύση κύριοι και δείξτε ότι στα δύσκολα είστε εδώ για τον Έλληνα πολίτη.
Δώστε λύση στα δάνεια των τραπεζών χωρίς τα παιχνίδια της πτώχευσης ανάλογα των υποχρεώσεων του κάθε δανειολήπτη που κάνει αγώνα έστω και με καθυστερήσεις να πληρώσει τις δανειακές υποχρεώσεις του αλλά και τις φορολογικές υποχρεώσεις του που δεν έχουν αρχή και τέλος.
Δείξτε ότι σας ψήφισε ο λαός για να κάνετε την διαφορά και όχι να συνεχίσετε το έργο των προηγούμενων.....

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών