1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Απόπειρα απόδρασης από Κ.Κ.Κερκυρας Μπραχιμαι

 


Σχετικά με την απόπειρα απόδρασης του Αλβανού κακοποιού  Ιμπραχίμ Μπραχιμαι από το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας θα ήθελα μόνο να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους για την παρατηρητικότητα τους και για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση ο Υπαρχιφυλακα και οι υπάλληλοι της βάρδιας.
Ένα μεγάλο μπράβο στην νέα διεύθυνση της Φυλακής, την Διευθύντρια και τον νέο Αρχιφύλακα που κάνουν ένα αγώνα για να συμαζεψουν μια κατάσταση ανεξέλεγκτη.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο από την στιγμή που αυτό που παρέλαβαν από τους προκατόχους τους μόνο Φυλακή δεν ήταν και ότι έχουν μεγάλο και δύσκολο δρόμο να διανύσουν για να λειτουργήσει το κατάστημα όπως πρέπει.
Εννοείται ότι οι συνάδελφοι που βλέπουν τον αγώνα τους και τις αλλαγές που μέχρι τώρα έχουν γίνει, θα είναι δίπλα τους γιατί γνωρίζουμε ότι όλοι μαζί πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγουμε καταστάσεις που δεν αρμόζουν σε Σωφρονιστικό κατάστημα.
Ξανά μπράβο και καλή δύναμη σε όλους....

Α.Κ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών