1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Λεφτά υπάρχουν στο χρονικό του Κορωνοιου

Λεφτά υπάρχουν στο χρονικό του Κορωνοιου αλλά για τα υψηλόβαθμα στελέχη, τους προϊσταμένους και τα "Goldenboys" του Δημοσίου...


Λεφτά υπάρχουν για τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου (13.500.000€) με τις κλασικές επιχορηγήσεις και για την επιμόρφωση τους για τον Κορωνοιο...

Λεφτά υπάρχουν για τις ιδιωτικές κλινικές (30.000.000€) για την περίπτωση που χρειαστούν τα κρεβάτια στις εντατικές....

Λεφτά υπάρχουν για τα κανάλια (11.000.000€) για και καλά, την ενημέρωση των πολιτών για τον Κορωνοιο....
Τι ενημέρωση;;; Μιλάμε για ένα ψυχοπλακωμα επί 24ωρου βάσεων.
Δεν μας φτάνει ο "εγκλεισμός μας" έχουμε και τα κανάλια να φορτώνουν ψυχοπλακωμα τις καρδιές μας και ανασφάλειες το μυαλό μας.
Ας γίνονταν η ενημέρωση μόνο από τα κρατικά κανάλια όπως πρέπει και να γλυτώσουν και τα χρήματα και το ψυχοπλακωμα μας.
Όποιο κανάλι και να βάλεις το ίδιο πράγμα.... Κορωνοιο-μανία !!!!
Έχει βγει και η κουτση Μαρία και μας λέει για τον Κορωνοιο...

Όχι άλλο "κάρβουνο".... Έλεος!!!!!
Λεφτά υπάρχουν για τους άλλους και αν χρειαστεί να κουρευτούν μισθοί το μάρμαρο θα είναι για του χαμηλόμισθους και τους υπαλλήλους που οι μισθοί δεν φτάνουν όχι για τα χρέη τους και τις υποχρεώσεις τους σε δημόσιο και τράπεζες αλλά ούτε για να βγάλουν τον μήνα....
Πάντα το μάρμαρο το πληρώνουν οι μη έχοντες, πως γίνεται αυτό στην Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω....
Καλή δύναμη Έλληνες....!!!!!
Υ.Γ: Άντε και οι Έλληνες το εμπεδωσαμε, το καταλάβαμε και μένουμε σπίτι, οι λαθρομετανάστες που σουλατσαρουν και πηγαίνουν ανεξέλεγκτα όπου γουστάρουν;;;;
Εμείς να μένουμε σπίτι και αυτοί που είναι κινητή βόμβα για την Ελλάδα τι;;
Υ.Γ2: Για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα, οι κινήσεις που έκανε η κυβέρνηση θα έλεγα ότι ήταν άμεσες και προληπτικές με συνέπεια να μην έχουμε την μοίρα της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας κλπ.
Θα χρειαστεί στην συνέχεια η κυβέρνηση να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της γιατί τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τους Έλληνες.
Υ.Γ3: Καλά οι συμβολικές κινήσεις αλλά και ο Έλληνας αν είχε μισθό μαζί με τα έξτρα 7 - 8.000€ και αυτός από μόνος του θα έδινε τα μισά και με τα υπόλοιπα θα ήταν μια χαρά.

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών