1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Ελλάδα - Πόλεμος σε πολλά μέτωπα

Κορωνοιος
Πως, που και γιατί έτσι ξαφνικά στον κόσμο μας άγγιξε ο θάνατος που φέρνει ο Κορωνοιος, η πορεία στον χρόνο και στην ιστορία θα το δείξει.
Στην Ελλάδα γίνεται μία μάχη να περιοριστεί η εξάπλωση με μέτρα που πάρθηκαν πολύ πιο γρήγορα από ότι σε άλλες χώρες.
Γίνεται μια μάχη με τον χρόνο, τον τρόπο και τις αντοχές του νοσοκομειακού μας συστήματος.
Μία μάχη με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να ξεπερνά τα όρια του.
Μία μάχη που γονάτισε χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία και Αμερική.
Μέσα από αυτήν την μάχη και στο πρόσωπο του Επιστήμονα κ. Σωτήρη Τσιορδα οι Έλληνες βρήκαν τον άνθρωπο που τους καθοδηγεί για την σοβαρότητα της κατάστασης, τους προτρέπει να ακολουθούν πιστά τις εντολές των αρμόδιων φορέων και γενικά τον άνθρωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη.
Έναν άνθρωπο που "λυγίζει" και αυτός, που είναι επιφορτισμένος συν της άλλης να μας μεταφέρει και τα δυσάρεστα νέα δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο πίσω από το πρόσωπο του Επιστήμονα.
Οικονομική κατάρρευση :
Δίνουμε μία μάχη με απρόβλεπτες και αλυσιδωτές συνέπειες, πρώτα για την ζωή και στην συνέχεια για την οικονομική επιβίωση της χώρας αλλά και των πολιτών.
Η οικονομική κρίση μετά τον ιό θα είναι άνευ προηγουμένου, θα είναι σαν σε εποχή μετά από πόλεμο και ο Θεός ας με βγάλει ψεύτη !!!!
Η Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες ως βαριά βιομηχανία έχει μόνο τον ήλιο, την θάλασσα, τα αξιοθέατα και πανέμορφα μέρη.
Άρα όπως διαφαίνεται με το κλείσιμο των ξενοδοχείων και αν ανοίξουν και πότε, ποιος θα κάνει τουρισμό; Ο Κινέζος, ο Γερμανός, ο Γάλλος, ο Ιταλός ή ο Αμερικανός;
Ακόμα και αυτές οι παντοδύναμες χώρες θα έχουν υποστεί τέτοια ζημιά που θα περάσουν χρόνια για να ορθοποδήσουν.
Ήδη ο τουρισμός, τα ξενοδοχεία και τα παρακλάδια του τουρισμού έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά.
Οι εργαζόμενοι σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις που όταν κλείνουν για σαιζόν η ανεργία της πλειοψηφίας είναι τρίμηνη και περιμένουν να εργαστούν πως θα ζήσουν;
Όταν ο κλάδος του τουρισμού υποστεί ζημιά στην Ελλάδα είναι σαν ντόμινο, όταν πέσει το πρώτο σιγά σιγά πέφτουν και τα υπόλοιπα.
Θα έρθουν τρομερές μειώσεις μισθών κλασικά με θύμα τον εργαζόμενο και καλά μέχρι να ορθοποδήσει η οικονομία, μαγαζιά και επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να ορθοποδήσουν ή δεν θα ανοίξουν καν.
Σπίτια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις θα περάσουν στα χέρια των Τραπεζών γιατί κλασικά το πρώτο πράγμα που οι κυβερνήσεις κοιτάνε να ενισχύσουν και να βοηθήσουν και να διαφυλάξουν είναι οι Τράπεζες.
Όλοι οι μισθωτοί θα υποστούν μεγάλες περικοπές και οι μόνοι που θα ζουν και θα βασιλεύουν θα είναι τα μεγαλοστελεχη και οι διοικητές των τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων  με τους παχυλούς μισθούς και κλασικά οι βουλευτές και οι υπουργοί που πάντα σε κάθε κρίση επηρεάζονται στο ελάχιστο.
Θα πέσει φτώχια και ο Θεός ας βάλει το χέρι του!!!!
Θα δούμε μία Ευρωπαϊκή Ένωση να κλειδωνιζεται σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά δεν γνωρίζω αν θα καταφέρει να μείνει ενωμένη.
Κλασικά θα δούμε την Γερμανία να θέλει όπως πάντα να έχει τον πρώτο λόγο για όλα και αυτό κατά την άποψη μου δεν θα γίνει για ακόμα μια φορά δεκτό από χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία. Θα γίνει σφαγή γιατί η δοκιμασία αυτή είναι μια δοκιμασία που η αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών είναι το Α και το Ω.....
Δεν είναι όλα στο βωμό του χρήματος και αυτό πρέπει να το καταλάβει η Γερμανία, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές.
Όλα θα εξαρτηθούν από το ποσό θα τραβήξει η μάχη κατά του Κορωνοιου.
Τουρκία - Ερντογάν :
Άλλο ένα μέτωπο που καλείται η Ελλάδα να αντιμετωπίσει και αυτό πολυσύνθετο.
Αντιμετωπίζουμε έναν αρχηγό κράτους κυκλοθυμικό, αλλοπροσαλλο, που δεν υπολογίζει κόστος, ζωές και γενικά κανένα.
Ένας σουλτάνος που για να αποσπάσει την προσοχή του λαού του από την οικονομική κατάρευση, την φτώχεια και τα πολλά προβλήματα που έχει η χώρα του προσπαθεί να τους αποπροσανατολίσει ανοίγοντας μέτωπα πολεμικά παντού.
Ένας ηγέτης επικίνδυνος τόσο για την χώρα του όσο και για την Ευρωπαϊκή ισορροπία, που μας απειλεί με τους μετανάστες φέρνοντας στην Ευρώπη μία φιλοσοφία λαών που δεν μπορεί να συμβαδίσει με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα.
Λαθρομετανάστες που δεν ξέρουμε αν είναι Τζιχαντιστές, ακραίοι ισλαμιστές, κρατούμενοι που άφησαν από τις φυλακές της Τουρκίας και κάθε λογής εγκληματικών αποχρώσεων.
Να μην το ξαναπώ, τέτοιους βλέπουμε καθημερινά να έρχονται κρατούμενοι στις Ελληνικές φυλακές.
Αυτό με τους λαθρομετανάστες είναι το ένα σχέδιο του Ερντογάν καθώς το δεύτερο σχέδιο του δεν είναι άλλο από την επεκτατική πολιτική που έχει αναπτύξει και εμάς σαν χώρα μας ενδιαφέρει γιατί θίγονται κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Βλέπουμε έναν σουλτάνο που έχει απλώσει τις ανίερες συμμαχίες του από την Λιβύη, τα Σκόπια και την Αλβανία προκειμένου να καταφέρει να υλοποιήσει τα διεστραμμένα του σχέδια και που έως σήμερα οι Ευρωπαίοι του χαϊδεύουν τα αυτιά παρά τον βάζουν στην θέση του.
Ένας υπερόπτης Χαλίφης που ακόμα και στο πρόβλημα του Κορωνοιου παραμυθιαζει τους Τούρκους πολίτες πως η Τουρκία θα το ξεπεράσει με το μικρότερο κόστος και χωρίς πολλούς θανάτους.
Αυτός και αν είναι επικίνδυνος.
Δίνουμε μάχες σε πολλά μέτωπα και δεν είναι εύκολες μάχες.
Αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι "Είμαστε Έλληνες και δεν σκύβουμε ποτέ το κεφάλι παρά μόνο για τον Ύψιστο" !!!!!

Α.Κ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών