1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Έλληνας με ... Δόσεις

Μεγάλος ντόρος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τις δόσεις και τους διακανονισμούς του Έλληνα πολίτη για να καταφέρει και καλά να ορθοποδήσει και να βάλει τάξη στις υποχρεώσεις και την ζωή του.
Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή ή ότι από τις πολλές δόσεις αποδεικνύεται η μίζερη ζωή που κάνουμε και ο αγώνας που δίνουμε για να ανταπεξέλθουμε ώστε απλά να επιβιώσουμε;;;;
Ένας διαρκής αγώνας ... δόσεων για να μην μας πετάξει το σύστημα σε περίπτωση που καθυστερήσουμε κάποια δόση.
Ένας διαρκής αγώνας να ανταποκριθούμε στις δόσεις και σε ότι άλλο μας έρθει.
Ένα σύστημα δόσεων που έχουμε μπει όλοι πιστεύοντας ότι έτσι θα βγούμε κάποια στιγμή από το αδιέξοδο των χρεών μας .
Ένας σύστημα δόσεων που στην ουσία είναι τόκο εισπρακτικό και που η τοκογλυφία φαίνεται στο μεγαλείο της.
Υποτίθεται ότι μπαίνουν σε ρύθμιση οι άνθρωποι γιατί δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε τράπεζες, εφορία κλπ αλλά τελικά βλέπουν την τοκογλυφική πλευρά του κράτους που υποτίθεται προσπαθεί να τους διευκολύνει.
Βλέπουν την πολιτική των τραπεζών στο πρόσωπο του κράτους.
Για να το δείξω στην πράξη θα φέρω με αποδείξεις ένα παράδειγμα των 120 δόσεων που οι Έλληνες περίμεναν πως και τι να γίνει για να μην κινδυνέψει η περιουσία τους από την απειλή του πλειστηριασμού από το ίδιο το κράτος.
Για να μπει κάποιος στην μακροχρόνια διαδικασία να πληρώνει επί 120 μήνες δόσεις έχει φτάσει στο σημείο το χρέος του στην εφορία να αδυνατεί να αποπληρωθεί.
Λοιπόν κάποιος που δεν μπορεί να πληρώσει ένα χρέος της τάξεως των 12.624 € που του έχει φτάσει σε αυτό το ύψος με τόκους και προσαυξήσεις καταφεύγει στις 120 δόσεις για σωθεί και βλέπει την ωμή αλήθεια το ποσό αυτό να διπλασιαστεί με τόκους, προσαυξήσεις....και απλά προσπαθεί να γλυτώσει το εγκεφαλικό και το έμφραγμα μαζί....!!!!!
Τώρα πως το κράτος βλέπει ότι ένας που δεν μπορεί να πληρώσει ένα Χ ποσό θα μπορέσει να καταφέρει μακροχρόνια να αποπληρώσει το διπλάσιο με τους τόκους που του βάζει, ένας Θεός ξέρει μόνο....
Πώς κάποιος μπορεί να ανταποκριθεί σε δόσεις προς το κράτος, τις δόσεις κάποιου στεγαστικού δανείου, τις τρέχουσες δόσεις εφορίας, ΕΜΦΙΑ κλπ αλλά και στις οικογενειακές υποχρεώσεις με σπουδαιότερες των παιδιών του, μάλλον ο νομοθέτης που έβγαλε το νόμο μπορεί γιατί θα είναι από.... τζάκι !!!!
Για το αληθές όσων προανέφερα το παρακάτω παράδειγμα τα λέει όλα.....
Το υπόλοιπο από τον μισθό πείνας που του μένει δεν πιάνει ούτε το ποσό των 200€ που είπε ο κύριος Άδωνις ότι μπορεί να ζήσει ο Έλληνας....
Το ποσό που του μένει είναι το απόλυτο 0 και θα χρωστάει και για τον επόμενο μήνα χρέη του.... προηγούμενου.....!!!!
Σας ευχαριστούμε για την διευκόλυνση των δόσεων.....

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών