1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019



 Ήρθε και ο καιρός που ο Έλληνας δεν πείθεται από τα ωραία λόγια και σιγά σιγά θέλει πράξεις. Ήρθε ο καιρός που τα ψίχουλα τα προεκλογικά που του πετάνε δεν είναι ικανά να τον κάνουν να ξεχάσει υποσχέσεις που μείνανε υποσχέσεις και ψέματα. 
Δεν μπορεί ο κόσμος να τρώει κουτόχορτο και να δίνει ευκαιρίες συνέχεια όταν βλέπει ότι φυτοζωεί και ο μισθός του δεν φτάνει να πληρώνει ούτε τα χαράτσια και τους φόρους τους εξοντωτικούς και να βλέπει τους 300 της Βουλής να καλοπερνούν και να πίνουν στην υγεία των ... προβάτων που τους ψήφισαν.
Δεν μπορεί να πουλάς με ευκολία το όνομα της Μακεδονίας μας και να λες ότι δώσαμε λύση.
Δεν μπορεί να λες τέλος με το κατεστημένο και το παλιό και στο κόμμα σου να έχεις μαζέψει το παλιό ΠΑΣΟΚ που οι δικοί τους, τους απομόνωσαν και τους απομάκρυναν, όπως επίσης να έχεις "περιθάλψει" τα "ορφανά" των κομμάτων που δεν τους ήθελαν και έψαχναν απεγνωσμένα καρέκλα εξουσίας και τους την έδωσες. 
Είχες πει στους βουλευτές σου ότι πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη και ο πολίτης τους έβλεπε μόνο στα πάνελ των διαφόρων εκπομπών και όταν προσπαθούσε να τους βρει δεν τους έβρισκε...
Δεν είναι μόνο η συμφωνία των Πρεσπών που εξόργισε τον Έλληνα ή η συμφορά στο Μάτι που με θάνατο φάνηκε η γύμνια του πολιτικού σχεδιασμού σε δύσκολες καταστάσεις.
Αυτά τα δύο ήταν το κερασάκι στην τούρτα στις συνεχόμενες εκροές των παιδιών μας στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον, στους μισθούς πείνας δυσανάλογους σε σχέση με τους φόρους και την φοροεισπρακτική πολιτική, στα ψέματα και στους Πολάκηδες που δεν συμβαδίζουν με το ήθος της αριστεράς και του Έλληνα.
Θέλουμε πολιτικούς, βουλευτές και Υπουργούς που έχουν τις πόρτες των γραφείων και Υπουργείων τους ανοικτές να ακούσουν τους πολίτες και τους σκληρά εργαζόμενους των υπουργείων τους ακούγοντας και κοιτάζοντας τους στα μάτια και όχι με υπεροψία.
Δεν μπορεί να κοροϊδεύεις τον Έλληνα απλό πολίτη με τον ωραίο λόγο που έχεις και που σε περίμεναν σαν κάτι νέο αλλά αληθινό που θα έφερνε αλλαγή στο κατακερματισμένο πολιτικό κατεστημένο.
Δεν μπορεί να κάνεις ότι είπες ότι ΔΕΝ θα έπραττες και να πιστεύεις ότι οι ευκαιρίες που θα σου έδινε ο κόσμος είναι ανεξάντλητες!!!!
Ο Έλληνας πλέον έχει κουραστεί να είναι το πρόβατο που σε ακούει και στο τέλος πάει για σφαγή...   Αυτό θα ισχύει βέβαια και για τον επόμενο πρωθυπουργό και το επιτελείο του σε περίπτωση που δεν ακούσουν τον πόνο του Έλληνα που δεν μπορεί να σηκώσει το κεφάλι από τον αγώνα που κάνει για να επιβιώσει. 
Χαμηλά το κεφάλι και μην παίρνουν θάρρος και έχουν έπαρση.
Το να είσαι σεμνός, ταπεινός και προσηλωμένος στα σοβαρά προβλήματα του Έλληνα πολίτη εκτιμάται και αντίθετα η έπαρση και η υπερβολική σιγουριά και αλαζονεία καταδικάζεται !!!!!   
Ο Έλληνας θέλει αλήθειες και πράξεις πλέον.....!!!!!!

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών