1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

4ο Μνημόνιο


Για άλλη μια φορά μετά από την συμφωνία με τους Δανειστές και αφού έχουμε πει ΝΑΙ σε ότι μας ζήτησαν ακούμε ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά ανάκαμψης, επενδύσεων και συζήτησης για την ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους.
Το μόνο που αλλάζει είναι το κόμμα που υπογράφει την συμφωνία και το νέο Μνημόνιο, το μάρμαρο το πληρώνει ξανά ο απλός Έλληνας πολίτης που… βλέπει "Survivor" όπως είπε χαμογελώντας ο υπουργός οικονομικών κ. Τσακαλώτος.
Βλέπει "Survivor" κύριε Υπουργέ γιατί βαρέθηκε να ακούει στον Ναό της Δημοκρατίας ψέματα και να βλέπει τους Βουλευτές να αυτοδιαψεύδονται σε ότι προεκλογικά έταζαν.
Επίσης κύριε Υπουργέ Βλέπει "Survivor" για να δει και πως θα χωρίζει το φαγητό όπως οι παίχτες του παιχνιδιού στην νέα περίοδο πείνας που υπογράψατε.
Δεν κάνουμε πλάκα όταν υπογράφουμε την θανατική ποινή μιας Χώρας υπερήφανης σαν την ΕΛΛΑΔΑ και βλέπουμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας και την μαγκιά σας να μένουν στα λόγια και στην περίοδο που ήσασταν αντιπολίτευση.-
Παρακάτω για την ιστορία παραθέτω τι είπαν οι διάφοροι φορείς των εργαζομένων σε ΣΥΡΙΖΑ:

 Κάποτε λέγατε «φύγετε τσογλάνια» -Τώρα ξεπουλάτε τα πάντα...

 Εκφράσεις όπως «Ντρέπεστε;» «Μας εξαπατήσατε», «Μας κοροϊδέψατε», «Τι σχέση έχετε εσείς με την Αριστερά;», οι εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Ενώσεων ελεύθερων επαγγελματιών, δικηγόρων, μηχανικών, ένστολων και αναπήρων εξέφρασαν την οργή τους για τα όσα ετοιμάζονται να ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τους ζήτησαν να θυμηθούν τις δεσμεύσεις τους, οι οποίες ήταν ακριβώς αντίθετες από αυτά που υπογράφουν.

 ΓΣΕΒΕΕ: Ερχεται το πιο αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας που έχει επιβληθεί ποτέ στην οικονομική ιστορία. κλπ.........
 
Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών