1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ο Σταυρός της Λιτότητας & των Μνημονίων & η Ανάσταση που δεν έρχεται ΠΟΤΕ…



Έκλεισε η συμφωνία: 3,6 δισ. περικοπές σε συντάξεις και αφορολόγητο .... Μπράβοοοοοοοο!!!

Ευχαριστημένοι όλοι στην Κυβέρνηση αλλά και στην Αντιπολίτευση αφού χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι ευτυχώς γλυτώσαμε τα βράχια…. Δεν τους ενδιαφέρει σαφώς ότι τα μέτρα που συμφωνήθηκαν είναι δυσβάσταχτα για τον Έλληνα πολίτη που βλέπει νέες περικοπές και νέους φόρους την ώρα που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να επιβιώσει με τα παλιά μέτρα, περικοπές, φόρους και χαράτσια. Περικοπές και άλλες σε αφορολόγητο και συντάξεις που φέρνει τον Έλληνα απλό πολίτη στην απόλυτη φτωχοποίηση.

Λέω απλό Έλληνα πολίτη γιατί τα απίστευτα προκλητικά φορολογικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Έλληνες βουλευτές ποτέ δεν πειράζονται.
Ποσά που αντιστοιχούν σε ποσοστά έως και 77% των καθαρών εισοδημάτων που λαμβάνουν ετησίως οι βουλευτές από τις δραστηριότητές τους στο Κοινοβούλιο απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος έτσι το αποτέλεσμα είναι οι βουλευτές να πληρώνουν τελικά πολύ χαμηλά ποσά φόρων για ετήσια ποσά εισοδημάτων για τα οποία οι απλοί πολίτες υπερφορολογούνται.
Το «πάσης φύσεως» κόστος του κάθε βουλευτή για το Κοινοβούλιο ξεπερνά τις 20.000 ευρώ μηνιαίως ή τα 700 ευρώ ημερησίως την ώρα που η ανεργία στην Ελλάδα είναι στα ύψη και που ο μισθός ο μηνιαίος των εργαζομένων στην πλειοψηφία  δεν ξεπερνά τα 700 ευρώ με ωράρια που ξεπερνούν τα προβλεπόμενα.
Πανηγυρίζουν το κλείσιμο της συμφωνίας που φέρνει ακόμα ποιο κοντά στην Κινεζο-ποίηση του Έλληνα.
Πανηγυρίζουν γιατί η μεν κυβέρνηση παίρνει προθεσμία … ζωής στην Εξουσία και η αντιπολίτευση γιατί όταν γίνει κυβέρνηση θα μας πει το συνηθισμένο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αφού τα ψήφισαν οι άλλοι πρέπει να τα εφαρμόσουμε.
Ξέχασε ο κ. Τσακαλώτος  ότι είχε πει : "Αν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 9.100 ευρώ εγώ θα πάω στο Μαξίμου και θα παραιτηθώ στον Τσίπρα και μετά θα πάω στην Βουλή και θα καταψηφίσω".
Ο κ. Σκουρλέτης επίσης να λέει έρχεται και άλλο Μνημόνιο αλλά θα τα ψηφίσει γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.
Τους τρίτους υψηλότερους φόρους στην ακίνητη περιουσία ως ποσοστό του ΑΕΠ έχει η Ελλάδα στην Ευρώπη, μετά την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρεται σε οικονομική ανάλυση της Alpha Bank για την αγορά ακινήτων και τις κατασκευές και όσοι κυβέρνησαν έκαναν αγώνα για εμάς και είναι χαρούμενοι για τον αγώνα αυτό.                                                                                  
Το Reuters λέει ότι πλέον το 40% των Ελλήνων αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ γιατί δεν αντέχουν από την υπερ φορολόγηση που έχουν υποστεί και έτσι … θα πουλήσουμε και λίγο από την ΔΕΗ κλαίγοντας βέβαια αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
 Ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι φοβάται ότι θα πουλήσουμε τη ΔΕΗ «όσο όσο», αν επικρατήσει η θέση των δανειστών, ο διαγωνισμός για την πώληση είναι στημένος, στελέχη των τεχνικών κλιμακίων είναι βαποράκια συμφερόντων και θέλουν να κάνουν ρεσάλτο στην δημόσια περιουσία, ο οποίος όμως τελικά διευκρίνισε ότι θα πειθαρχήσει στην όποια συλλογική απόφαση της κυβέρνησης και του κόμματος γιατί έχει γαλουχηθεί με αυτόν τον τρόπο και δεν είναι στην Αριστερά για να κάνει προσωπική καριέρα.
Ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας είχε πει «Θα ψηφίσω την απόφαση της κυβέρνησης. Έχω το σφίξιμο της καρδιάς και του στομαχιού όπως όλοι οι αριστεροί διαφορετικά θα έπρεπε να πάει στο Άγιο Όρος για μοναχός.
Να πάει και να αφήσει την πολιτική
Να μην συνεχίσω για τους τσάμπα μάγκες και για το τι έλεγαν πριν και τι θα πράξουν γιατί δεν θα έχουμε τέλος….
Απλά… Τσάμπα Μάγκες όλοι τους !!!!!!!
Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας ξέχασε ότι είναι μέλος και έχει συμβάλει και αυτός ως Υπουργός Οικονομικών στο Χρεοκοπημένο όπως χαρακτηρίζει, λίγο ως πολύ, το συνταξιοδοτικό σύστημα με τη σημερινή του μορφή και ρίχνει σήμερα στο τραπέζι ως αναγκαία παράμετρο διάσωσης του την παράταση του εργασιακού βίου και άλλα επιβαρυντικά μέτρα για τους Έλληνες.
Αρκετά γιατί δεν υπάρχει τέλος στους τσάμπα μάγκες που βέβαια αυτοί δεν έχουν οικονομικά προβλήματα.
Η κ. Γεννηματά για να μην ξεχνάμε το ΠΑΣΟΚ είπε από το Ρέθυμνο ότι: «Υπάρχει ελπίδα για τη χώρα. Ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα».
Δηλαδή τα χρόνια που Κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ και οι ελπίδες που είχαμε σε αυτούς δεν μετράνε;
Δεν είναι Ιστορικά καταγεγραμμένη η μεγάλη ευθύνη του ΠΑΣΟΚ για την σημερινή κατάντια της Χώρας;
Δεν μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ πρώτο στον χορό των Μνημονίων και οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια;
Η διαπραγμάτευση του κ. Γιώργου Παπαντρέου στο πρώτο Μνημόνιο ήταν αυτή που έπρεπε η μας πήραν τα πάντα και μας ξευτίλισαν και από πάνω;
Η κ. Γεννηματά τώρα θα μας σώσει;;;;;;;   
Θα τελειώσω με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμο Μπαλαούρα που με την αιτιολογία ότι είναι κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου αλλά και ένα αρκετά δαπανηρό έθιμο, δηλώνει την αντίδρασή του για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα το βράδυ της Ανάστασης.
Τα σχόλια δικά σας γιατί αν μιλήσω και πω πόσο αηδιασμένος είμαι για τα όσα είπε ο κ. Μπαλαούρας θα λογοκριθώ για αθυροστομία.
Απλά θα πω ΝΤΡΟΠΗ …….  

A.K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών