1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ναυαγισμένο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα των ολίγων και ναυαγισμένη Ελλάδα



Οι Ευρωπαίοι φίλοι μας - Δανειστές μας - αρπαχτικά που μας πίνουν το αίμα χάρη σε χαλκευμένα και παραφουσκωμένα στατιστικά ώστε να μπούμε στο λαβύρινθο των Μνημονίων με όρους που ξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα έβαλαν και με τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.  
ο Ευρωπαίος αξιωματούχος κ. Ντομπρόβσκι επεσήμανε ότι η ανεξαρτησία των στατιστικών αρχών συνιστά ένα από τα κύρια σημεία διαμόρφωσης της εμπιστοσύνης ανάμεσα στα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης. «Γι’ αυτό προστατεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και δεν πρέπει επ’ ουδενί να τίθεται προς αμφισβήτηση».
Ωραίος !!! Επ’ ουδενί να τίθεται προς αμφισβήτηση η ανεξαρτησία των στατιστικών αρχών ενώ η ανεξαρτησία της Ελληνική Δικαιοσύνη που δεν χειραγωγείται και οι αποφάσεις της να αμφισβητούνται,  δηλαδή ότι δεν τους συμφέρει μας τραβάνε το αυτάκι μας επιπλήττουν και μας απειλούν.
Τι άλλο να τους ενδιαφέρει, εδώ δεν ενδιαφέρει καν που πεινάμε ως Έλληνες από τους συνεχόμενους φόρους και τις περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς που αυτοί επέβαλαν στην κυβέρνηση ή οποία Κυβέρνηση βέβαια προεκλογικά έλεγε ότι δεν θα δεχτεί και άλλη πείνα και διαταγές αλλά όχι δεν τους είπε πουθενά.
Τι να τους ενδιαφέρει ότι και καλά μειώνεται ελάχιστα η ανεργία που στην ουσία αυτό γίνεται χάρη στην μείωση των μισθών και στην εργασία της μερικής απασχόλησης με μισθούς κάτω των 400 ευρώ και που πολλές φορές μόνο μερική απασχόληση στις ώρες δεν είναι….
Έχουν δει τα ποσοστά των Ανέργων πτυχιούχων στην χώρα μας;;;
Αλλά βέβαια εμείς ως Κυβέρνηση λέω, ο καημός μας είναι ποιος και με τι τρόπο θα κρατάει την σημαία και αν θα γίνει κλήρωση για το ποιος, ενώ δεν κοιτάνε ότι τα παιδιά μας φεύγουν από την Ελλάδα μας και δεν έχουν σκοπό να ξαναγυρίσουν επειδή απλά μέλλον δεν έχουν στην χώρα τους.
Η Βουλευτές της Κυβέρνησης βέβαια είναι και απασχολημένοι με τα συγχαρητήρια που τους δίνουν οι Έλληνες πολίτες για την υπερφορολόγηση μην το ξεχνάμε!!!!
Θετικά τα μέτρα υπερ φορολόγησης από την κυβέρνηση γιατί λένε οι βουλευτές κ υπουργοί ότι τους συγχαίρουν οι πολίτες κιόλας για του δυσβάσταχτους φόρους κ τα χαράτσια!!!!!!
Είμαι και εγώ δηλώνω ένας πολίτης που τους δίνει συγχαρητήρια για τους φόρους κ τα χαράτσια που μας βάζουν κ λέω ότι αντέχουμε κ άλλους γιατί ούτως ή άλλως δεν μας έχουν αφήσει καθόλου χρήματα για να τους πληρώνουμε κ έτσι όταν θααααα αποκτήσουμε χρήματα θα βγει κερδισμένο το κράτος από τα πρόστιμα που έχουμε φάει που τόσα χρόνια δεν πληρώναμε αφού δεν είχαμε!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ…ΕΞΥΠΝΟ…!!!! Εύγεεεεεεεεεε!!!!!!!!!  
Για ποια Ευρώπη μιλάνε;;;; Για ποια Ελλάδα μιλάνε;;;;;
Ναυαγισμένο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα των ολίγων και ναυαγισμένη Ελλάδα των ολίγων χωρίς πιθανότητα πλεύσης με ορίζοντα ήπιας … θάλασσας….  

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών