1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Η σύνθεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης είναι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης.
Ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης είναι δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Γεννήθηκε στο Αθάνι Λευκάδας και είναι γιος του Ευάγγελου Ρουπακιώτη. Σπούδασε νομικά και ιδιώτευσε ως δικηγόρος. Υπήρξε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για δύο θητείες καθώς και μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Στις 17 Μαΐου 2012 διορίστηκε υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην Κυβέρνηση Πικραμμένου.

Ο κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος είναι ο νέος Υφυπουργός Δικαιοσύνης.
Ο κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1975 και είναι γιος του Ανδρέα Καραγκούνη και της Παναγιώτας Χριστοδούλου.
 Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει stage μαθημάτων Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και Ευρωπαϊκού Συγκριτικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Francois Rabelais de Tours και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου UEL, από το οποίο αποφοίτησε με άριστα με ειδίκευση στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, ειδικευόμενος στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας.
 Ακολούθως εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία στην 114 Πτέρυγα Μάχης. 
 Είναι Δικηγόρος Αθηνών.
 Έχει μετεκπαιδευτεί στο Harvard Kennedy School (John F. Kennedy School of Goverment).
 Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.
 Με την πολιτική ασχολείται ήδη από τις τάξεις της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Νομικής.
 Εξελέγη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
 Με απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. ανέλαβε πρόσφατα αναπληρωτής Τομεάρχης στον τομέα πολιτικής ευθύνης Δικαιοσύνης.

Η Ένωση Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας τους εύχεται καλή επιτυχία για το δύσκολο έργο που τους ανατέθηκε από τον κ. Πρωθυπουργό. 

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών