1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αντοχή Τέλος - Αλλάξτε τακτική


«Το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας πριν το επαναφέρουμε στην σωστή τροχιά», δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας των Financial Times.
Ο κ. Στουρνάρας εμφανίζεται να προσθέτει βέβαια ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, μια δήλωση που έκανε ενώπιον όλων των δημοσιογράφων.
Να επαναφέρουμε στην σωστή τροχιά το πρόγραμμα; Πως;
Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ; Που είναι; Που το είδε;
Πως θα μπει χρήμα στα ταμεία του Κράτους την ώρα που η ανεργία έχει φτάσει στο κόκκινο, τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, οι αυτοκτονίες χάρη στην κρίση και την εξαθλίωση έχουν ξεπεράσει κάθε ιστορικό και οι Τρόικα τον χαβά της για σκληρή λιτότητα;
Πως θα μπει χρήμα στα ταμεία του Κράτους την ώρα που οι μισθοί δεν επαρκούν ούτε για τους αβάσταχτους φόρους αλλά ούτε και για τα παράλογα χαράτσια;
Τι να κόψεις από τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να πληρώσεις την παράλογη φοροεισπρακτική μηχανή του κάθε Υπουργού Οικονομικών που προς ικανοποίηση των τοκογλύφων δανειστών μας, σκοτώνει στην κυριολεξία τον Έλληνα;
Το μέχρι σήμερα πρόγραμμα της Τρόικας σε όποια χώρα και αν ακολουθήθηκε είχε ως αποτέλεσμα μόνο την εξαθλίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και δεν έδωσε καμία απολύτως λύση ή διέξοδο από την κρίση.
Η Ελλάδα θέλει πραγματικά ένα σοκ επανεκκίνησης  για να ορθοποδήσει αλλά με όρους βιώσιμους, πραγματοποιήσιμους και με χρόνο ανεκτό για να υλοποιηθεί αυτή η επανεκκίνηση.
Το ΣΟΚ της Τρόικας απέτυχε και αφήνει συντρίμμια στην Ελλάδα που γέννησε την Δημοκρατία και τον πολιτισμό.
Έως εδώ ο διασυρμός, τα πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια για τους Έλληνες από ανθρώπους και χώρες που κερδοσκόπησαν με την ανοχή των πολιτικών μας, που προσπαθώντας να μας σώσουν μας ξεπουλάνε σε τιμή ευκαιρίας.
Το ΣΟΚ και το Δέος πρέπει να αντικατασταθεί από σοκ ανθρωπιάς και ανάπτυξης Ευρωπαϊκών δεδομένων και όχι κινέζικων προδιαγραφών και τύπου.
Δεν ζητάμε να μας χαριστούν αλλά ζητάμε ισότιμη μεταχείριση.
Ζητάμε ισότιμο Ευρωπαϊκό πνεύμα και προς τους δανειζόμενους αλλά και από τους δανειστές που δανείζονται με ευκαιριακά επιτόκια και στην πορεία σου δανείζουν τοκογλυφικά.
Τα θύματα είμαστε εμείς και όχι αυτοί.
Ας μη μας προαναγγέλλουν με διάφορους τρόπους και μέσα για σκληρή στάση που θα κρατήσει η Τρόικα κατά την επίσημη πρώτη της με τη νέα ελληνική κυβέρνηση.
Δεν έχουμε να χάσουμε πλέον και πολλά, ας μη τεντώνουν και άλλο το σχοινί.
Οι αντοχές μας τελείωσαν και φάνηκε εκλογικά.
Τώρα η σειρά σας.-

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών