1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ζυμώσεις για το Υπ Δικαιοσύνης


Μεγάλη συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των τριών κομμάτων, έχει ανοίξει για την θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο υπουργείο βλέπει θετικά η ΔΗΜΑΡ και δεν αποκλείεται στην αυριανή κυβέρνηση, να υπάρξει δικό της στέλεχος στη θέση του Υπουργού.
(Πληροφορίες από enikos.gr)

Νάτα μας, μήλο της Έριδος το Υπουργείο Δικαιοσύνης!!!
Εγώ ένα ξέρω ότι όποιος αναλάβει το Υπουργείο θα δεινοπαθήσει γιατί η κατάσταση αυτή ιδανικότερα με τα Καταστήματα Κράτησης δεν πάει άλλο.
Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι είναι στα όρια τους και κάνουν αγώνα για να αντεπεξέλθουν με μισθό που με τίποτα δεν ανταποκρίνεται στις συνθήκες εργασίας μας.
Όποιος αναλάβει το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει πρώτα έστω και νοητά να μπει στην θέση των εργαζομένων και μετά να πάρει τις όποιες αποφάσεις του.
Από λόγια πάντως και υποσχέσεις χορτάσαμε, θέλουμε πράξεις ουσίας.- 

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών