1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η τριλογία του έργου των Εκλογών σύντομα στις κάλπες;;;


Η οριστική ανατροπή και ρήξη με το κατεστημένο δεν ήλθε.
Ο φόβος που έσπειραν οι τοκογλύφοι δανειστές – Τρόικα, έπιασε και θα έχει ως αποτέλεσμα η Κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι οι μαριονέτες τους, δηλαδή ο δικομματισμός με πιθανά μικρά δεκανίκια που θα προσπαθήσουν να πάρουν λίγο κυβερνητικό φως.
Η συνεργασία τρόμου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με δεκανίκι την Δημοκρατική Αριστερά είναι προ των πυλών για να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν, όχι το έργο σωτηρίας της χώρας αλλά να ολοκληρώσουν το σχέδιο της Τρόικας.
Θα προσπαθήσουν να επαναδιαπραγματευθούν τα μνημόνια τα κόμματα που τα υπέγραψαν!!!
Βλέπω σύντομα να παίζεται και η Τρίτη πράξη των Εκλογών γιατί ο κόσμος, ο Έλληνας απλά έδειξε τα δόντια του και δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλα παιχνίδια στην πλάτη του.
Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ γιγαντώθηκε, απλά δεν έχει ολοκληρωθεί.
Ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σημαντικός και θα πρέπει να τον αξιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, ώστε να μη μείνουμε σε ψίχουλα που θα μας ρίξουν στον βωμό της διαπραγμάτευσης.
Πρέπει να γίνουν αλλαγές ουσίας γιατί οι πολίτες της χώρας μας δεν αντέχουν.
Δεν θέλω να γίνω προφήτης κακών γι’ αυτό θα περιμένω και εύχομαι οι πράξεις τους να με διαψεύσουν.
Πάντως με ένα χρόνο επιμήκυνση δεν λύνονται τα προβλήματα της χώρας και των πολιτών που δεινοπαθούν για να επιβιώσουν.
Θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου για την έδρα που χάνει το ΚΚΕ στην Κέρκυρα και ειδικότερα ο κ. Χαραλάμπους που δεν το άξιζε, αλλά δυστυχώς η γραμμή πλεύσης του ΚΚΕ τον πήρε στο λαιμό του.
Εύχομαι την έδρα που έδωσαν οι Κερκυραίοι στο ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκταση στην κ. Γκερέκου, να την αξιοποιήσει γόνιμα και να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους γιατί πλέον οι ευκαιρίες από τον κόσμο αλλάζουν χέρια άμεσα αν δεν αξιοποιούνται.
Οι πολιτικοί ας εμπεδώσουν ότι είναι Έλληνες και ως Έλληνες θα πρέπει να διαπραγματεύονται, με γνώμονα ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.-



Υ.Γ: Οι συνδικαλιστές ανήκουν στους εγραζόμενους και ΟΧΙ στα κόμματα.-

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών