1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη στην Φυλακή Κέρκυρας της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα κ. Γκερέκου


Ε. Σ. Υ. Κέρκυρας               Κέρκυρα 15-6-2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου

Σήμερα 15-6-2012 επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα κ. Γκερέκου.
Αφού ζήτησε να ενημερωθεί εκτενέστατα για τα προβλήματα του Καταστήματος, εξήρε το έργο των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων που εργάζονται κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες.
Τόνισε επίσης ότι καταλαβαίνει ότι οι οριζόντιες μισθολογικές περικοπές στους Δημοσίους Υπαλλήλους και κατ’ επέκταση στους υπαλλήλους των Φυλακών δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τους υπαλλήλους, που καλώς θεωρούν ότι αδικούνται γιατί η εργασία τους δεν μπορεί να συγκριθεί με την εργασία άλλων ΔΥ.
Θεωρεί όμως και από συζητήσεις με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι πλέον υπάρχει γόνιμο έδαφος ώστε να διορθωθούν οι όποιες μισθολογικές αδικίες.
Το ΠΑΣΟΚ είπε, πήρε αποφάσεις που πίκραναν τον κόσμο και σήκωσε ένα βάρος που δεν του αναλογούσε εξ’ ολοκλήρου, αλλά έπρεπε να γίνει αυτό ώστε η χώρα να μείνει στο ευρώ.
Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε αυτές τις σκληρές αποφάσεις κατρακυλώντας στις Εκλογές στην 3η θέση αλλά ο κ. Βενιζέλος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την χώρα στο έλεος όσων εύκολα τάζουν και υπόσχονται εύκολες και μη πραγματοποιήσιμες λύσεις.
Μπορούν να γίνουν αλλαγές, διορθώσεις και διαπραγματεύσεις αλλά χρειάζεται σύνεση και όχι να τάζουν στον Έλληνα που έχει υποστεί ότι έχει υποστεί, απλά και μόνο ότι ακούγεται ωραίο αλλά που δεν είναι υλοποιήσιμο.
Με τίποτα δεν θα επιτρέψει ο κ. Βενιζέλος η όλη αυτή προσπάθεια των Ελλήνων να πάει χαμένη.
Η κ. Γκερέκου είπε ότι στηρίζει και πιστεύει τον κ. Βενιζέλο και ότι από την μεριά της θα αγωνιστεί για την Κέρκυρα και τους Κερκυραίους.
Τέλος μας υποσχέθηκε ότι θα μας επισκεφθεί σύντομα σε μη προεκλογική περίοδο ώστε να άρει και την όποια δυσπιστία μας για την επίσκεψη της αυτή.

Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
    Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών