1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Ο πολλά βαρύς κ. Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής

Ο άντρας ο πολλά βαρύς κ. Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής το έπαιξε μάγκας σε γυναίκες και επιτέθηκε στην κ. Δούρρου  ρίχνοντας της ένα ποτήρι νερό και χτυπώντας με χαστούκια την κ. Κανέλλη, στην συνέχεια έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 βρίζοντας και απειλώντας ακόμα και τους εργαζόμενους του σταθμού  αφού έσπασε την πόρτα.
Τώρα αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί.
Να γιατί έλεγα ότι οι εκπρόσωποι της  Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες Εκλογές κακώς αποκλειστήκαν από τα ΜΜΕ.
Θα έπρεπε να τους προσκαλούν στις εκπομπές όπως όλα τα κόμματα για να εκτεθούν μόνοι τους από τα λεγόμενα και τις πράξεις τους.
Ο κ. Ηλία Κασιδιάρης έχασε την ψυχραιμία του από δύο γυναίκες και έδειξε ότι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό στην βία ανεξάρτητα με το αν έχουν απέναντι τους γυναίκα.
Οι γκάφες των εκπροσώπων της  Χρυσής Αυγής δεν έχουν όρια.
Τα τραγελαφικό είναι ότι ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε ότι θα κάνει μήνυση στην κ. Κανέλλη γιατί του επιτέθηκε πρώτη ρίχνοντας του κάτι χαρτιά σημειώσεων!
Α! Έχει ξεφύγει! Tragic!!!! 
Ότι είχαμε να δούμε το είδαμε, αν θα δούμε χειρότερα στην συνέχεια μέσα και στην Βουλή, είναι στο χέρι των Ελλήνων ψηφοφόρων και ιδιαίτερα στους αγανακτισμένους ψηφοφόρους που διαμαρτυρήθηκαν στις Εκλογές έστω και ανόητα ψηφίζοντας την Χρυσή Αυγή.

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών