1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η Ελληνική Γενοκτονία του δικομματισμού και της Τρόικας

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την τρομοκρατία .
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλύσει το τραπεζικό σύστημα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει στην λογική του τρίτου κόσμου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας πάει στην δραχμή και θα γίνει η αιτία να …. καταλάβουν την χώρα οι εξωγήινοι…!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει και για τους αλλοδαπούς! Ποιος άνοιξε τα σύνορα; Ποια κόμματα νομιμοποιούσαν λαθρομετανάστες για τους ψήφους; Ποια κόμματα με τις υπογραφές τους στα μνημόνια άφησαν τους Αστυνομικούς με μισθό πείνας, χωρίς μέσα και ανθρώπινο δυναμικό να βγάλουν το φίδι από την τρύπα; Πότε και ποια κόμματα άκουσαν τις εκκλήσεις των εργαζομένων στα Σωφρονιστικά Καταστήματα που έχουν γκετοποιηθεί υπεράριθμα ιδιαίτερα από αλλοδαπούς και ότι με την υπερπροσπάθεια των Σωφρο – Νηστικών Υπαλλήλων και χωρίς υλικοτεχνικά μέσαμε μισθό αντίδωρο για την επικινδυνότητα της εργασίας μας, αποτρέπουμε προς το παρόν τα χειρότερα;
Ποια κόμματα άφησαν την κατάσταση εκτός έλεγχου;  
Σαράντα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και δεν φταίνε αυτοί για την κατάντια μας την σημερινή αλλά θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αν βγει πρώτο κόμμα!!!
Σε λίγο θα μας πουν ότι φταίει και για τους σεισμούς.
Εδώ μόνοι τους στα «μεγάλα κόμματα» αυτομαστιγώνονται με πρόσφατο παράδειγμα την μεγάλη διανοούμενη κυρία Διαμαντοπούλου, που περίμενε να δει αν θα μείνει εκτός Βουλής για να βγάλει την χολή της προς το Κόμμα που τόσα χρόνια καλοπερνούσε.
Έβγαλε χολή κατά του κ. Βενιζέλου που στήριξε για την Αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ, αφού βέβαια είδε ότι δεν μπορούσε να την διεκδικήσει η ίδια.
Τα λεγόμενα της βγάζουν το μένος της για την μη είσοδο της στην Βουλή.
«Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ είναι τεκτονικές, με όρους που θα συμφωνηθούν μετά τις αλλαγές για την αυτοδιάλυσή του και την ανασυγκρότησή του», «Το ΠΑΣΟΚ υπέστη μία εκλογική συντριβή, το να βάλεις στόχους για δύο μονάδες πάνω δεν είναι κάτι το συνταρακτικό», «Η κυβέρνηση που θα γίνει μετά τις εκλογές του Ιουνίου θα πρέπει να επιλέξει τους καλύτερους που έχει η Ελλάδα».
Αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ, εκλογική συντριβή, φράσεις από ένα στέλεχος που είναι από τα άτομα αυτά τα επιτελικά αυτής της κατάντιας του κόμματος και της χώρας.
Ο κ. Βενιζέλος έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και ορθά είχε πει ότι θα τα αλλάξει όλα αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από αρκετούς συντρόφους του που η υπεροπτική τους κατάσταση αλλοίωσε την επαφή του κόμματος με τον απλό πολίτη.
Θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τον μύθο του Αισώπου με τον γεωργό και το φίδι που έβαλε στο κόρφο του για να το ζεστάνει και στην συνέχεια τον δάγκωσε και πεθαίνοντας είπε: «Καλά να πάθω αφού εμπιστεύτηκα ένα αχάριστο ερπετό».
Αχάριστα ερπετά στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πολλά τα οποία ο κ. Βενιζέλος πρέπει να τα απομακρύνει πριν από οποιανδήποτε άλλη αλλαγή.
Αυτομαστιγώνεται και η ΝΔ που με τις νέες αφήξεις τύπου Μπακογιάννη, Βορίδη, Άδωνη και λοιπών, το ξέσπασμα Τάσου Μητρόπουλου και τα Γαλλικά που αντάλλαξε με τον γραμματέα του κόμματος θα είναι χάδι μπροστά σε ότι θα συμβεί στην Βαβέλ της ΝΔ.
Λέω Βαβέλ γιατί μέχρι χθες μεταξύ τους ούτε βλέμμα δεν είχαν, για να μη πω για τις εντελώς διαφορετικές ιδέες και προσεγγίσεις επί της σωτηρίας της χώρας!
Η ΝΔ μου θυμίζει βραδυφλεγή βόμβα που όταν θα σκάσει δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!
Να μην επεκταθώ επί των δύο κομμάτων περαιτέρω, για άλλη μία φορά σε αυτό το νέο εκλογικό παιχνίδι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
40 χρόνια μας τάζουν και στο τέλος την νύφη την πληρώνουμε οι μη έχοντες.
40 χρόνια μας τάζουν και καταντήσαμε όχι απλά να είμαστε αφερέγγυοι  στις τράπεζες, όχι απλά να κάνουμε αγώνα με τα μισθολογικά ψίχουλα που παίρνουμε για την οικογενειακή επιβίωση, αλλά να μη μπορούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια και την Εφορία με τις αλχημείες που έχουν κάνει.
Για να μας τα πάρουν ξέρουν και βρίσκουν τρόπους όπως το αλληλεγγύης στο εκκαθαριστικό, το χαράτσι στην ΔΕΗ και τα χρωστούμενα στην Εφορία κατάσχοντας ποσό από την μισθοδοσία χωρίς αναστολές για το αν έχουμε για να βγάλουμε το μήνα.
Τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί εγκέφαλοι παρ’ όλα αυτά τα … καλά που έχει κάνει ο δικομματισμός τόσα χρόνια τρομοκρατεί τον κόσμο για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πτωχεύσουμε και θα γυρίσουμε στην δραχμή.
ΕΙΜΑΣΤΕ ήδη πτωχευμένοι κύριοι μέσα στην ευρωζώνη επειδή και καλά ήθελαν οι «φίλοι δανειστές» να μας σώσουν με μνημόνια εξαθλίωσης των Ελλήνων και γι’ αυτό πάντως δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στον αγώνα κατά των αντιμνημονιακών και υπέρ του δικομματισμού και οι ξένοι με απειλές του τύπου τηρήστε τα μνημόνια η δραχμή, δοκιμές στα ΑΤΜ αν βγάζουν χαρτονομίσματα άλλου μεγέθους, ύβρεις και άλλα πολλά.
Το τραγελαφικό, ότι η Ελλάδα φταίει που η Ισπανία βουλιάζει και όχι η σκληρή οικονομική πολιτική της και η μεγάλη ανεργία.
Αν ο λαός δεν έχει χρήματα, δεν κινείται η αγορά, άρα το κράτος δεν μπορεί να εισπράξει.
Αν υπάρχει μόνο φορολογική αφαίμαξη, μείωση μισθών, περικοπές στην Υγεία και την Παιδία και καμία πολιτική ανάπτυξης, δεν υπάρχει φως στο τούνελ για την χώρα.
Αλλά είπαμε για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η Τρόικα μπορεί να μιλήσει μόνο με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και δεν θα μπορέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ αν βγει πρώτο Κόμμα με την ψήφο του Έλληνα!
Άρα ψηφήστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να μείνουμε στο ευρώ, στα μνημόνια στα χαράτσια, στον μισθό πείνας και σε μία Ελληνική Γενοκτονία.-  

Υ.Γ: Πριν ψηφίσετε δείτε ακόμα μία φορά το εκκαθαριστικό της Εφορίας σας και το ποσό που θα πληρώσετε (που στην ουσία δεν έχετε να τα πληρώσετε) και μετά ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να ... συνεχίσουν να μας σώζουν με τα ψέματα!!!!! 


Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών