1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Νέα ανακοίνωση για το Εκλογικό Επίδομα και που θα διαθέσουν την αποζημίωση οι υπ. του Κ.Κ.Κέρκυρας


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                               Κέρκυρα 5-5-2012



  Εκλογικό Επίδομα

Εκλογικό Επίδομα ή αντίδωρο ή ντροπή.
Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι σε σχέση με άλλους που έπαιρναν Εκλογικό Επίδομα, η αποζημίωση του ήταν 100-150 ευρώ και όχι ένας μισθός ολόκληρος.
Η αναφορά αυτή έχει να κάνει με το ότι και σε αυτό ουδέποτε ήμασταν από τους προνομιούχους.
Το τελευταίο Εκλογικό Επίδομα - αντίδωρο μας, σε σχέση με τους άλλους εργαζομένους που το προείσπραξαν από την αρχή, το πληρωθήκαμε πριν λίγους μήνες και φανταστείτε πόσο το καθυστέρησαν που δεν μπορούσαμε να θυμηθούμε για ποιες εκλογές ήταν.  
Για το τωρινό εκλογικό επίδομα δεν γνωρίζουμε το ποσό που θα πάρουμε και ποιοι και πως θα το πάρουν.
Από τα συμφραζόμενα θα το πάρει ένα μικρό ποσοστό εργαζομένων που θα εργαστεί την ημέρα των εκλογών και θα κυμαίνεται περίπου στα καθιερωμένα για εμάς επίπεδα, δηλαδή +- 150 ευρώ.
Τελικά οι συνάδελφοι που εργάζονται στην πρωινή και απογευματινή βάρδια και που ενημέρωσε ο Αρχιφύλακας ότι επιλέγονται την ημέρα των εκλογών, αποφάσισαν την εκλογική αυτή αποζημίωση να την δωρίσουν στον συνάδελφο Λαχανά όποτε και να μας την καταβάλουν.
Η απόφαση τους αυτή είχε ως γνώμονα ότι είναι ντροπή να την πάρουν μόνο οι πέντε αυτοί συνάδελφοι και έτσι προτίμησαν το ποσό αυτό να το διαθέσουν τελικά σε ένα συνάδελφο που τραβάει τον δικό του Γολγοθά.  
Σαφώς και δεν τους περισσεύουν ούτε είναι υπεράνω αλλά δεν θα εξευτελιστούν για κάτι που πιστεύουν ότι δεν είναι δίκαιο για το σύνολο των συναδέλφων.
Αυτά που συμβαίνουν στον κλάδο μας είναι για γέλια και για κλάματα.-

fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών