1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Εκλογικό Επίδομα!;


Εκλογικό Επίδομα ή αντίδωρο ή ντροπή.
Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι σε σχέση με άλλους που έπαιρναν Εκλογικό Επίδομα έπαιρναν 100-150 ευρώ και όχι έναν μισθό ολόκληρο.
Η αναφορά αυτή έχει να κάνει με το ότι και σε αυτό ουδέποτε ήμασταν από τους προνομιούχους.
Το τελευταίο Εκλογικό Επίδομα - αντίδωρο μας σε σχέση με τους άλλους εργαζομένους που το προείσπραξαν από την αρχή, το εισπράξαμε πριν λίγους μήνες και φανταστείτε πόσο το καθυστέρησαν που δεν μπορούσαμε να θυμηθούμε για ποιες εκλογές ήταν.   
Για το τωρινό εκλογικό επίδομα δεν γνωρίζουμε το ποσό που θα πάρουμε και ποιοι θα το πάρουμε.
Από τα συμφραζόμενα θα το πάρει ένα μικρό ποσοστό εργαζομένων που θα εργαστεί την ημέρα των εκλογών και θα κυμαίνεται περίπου στα καθιερωμένα για εμάς επίπεδα, δηλαδή +- 150 ευρώ.
Προσωπικά επειδή βλέπω να σφαζόμαστε γι’ αυτό το … τεράστιο ποσό αν μου δοθεί η εκλογική αυτή αποζημίωση και επειδή θα είναι ντροπή να την πάρω εγώ και ορισμένοι άλλοι, όταν θα μου καταβληθεί (ο θεός ξέρει πότε) θα την καταθέσω στο σωματείο ή εάν ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι μου την κίνηση μου αυτή θα προτείνω να την προσφέρουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Δεν μου περισσεύουν αλλά δεν θα ξευτελιστώ για το τίποτα.
Αυτά που συμβαίνουν στον κλάδο μας είναι για γέλια και για κλάματα.-

Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών