1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ο Αγώνας και η μάχη των εργαζομένων ξεκινάει από την Δευτέρα


Σήμερα και μετά τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες που παρακολούθησα έχω να πω ότι οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων πρέπει να πιστεύουν ότι δεν έχουμε βιώσει στο πετσί μας σε τι μας υπέβαλαν τα τελευταία χρόνια.
Δεν θέλουν με τίποτα να απαγκιστρωθεί ο κόσμος από αυτούς και τα κόμματα τους, που τους αρέσει δεν τους αρέσει δεν έχουν πλέον ταυτότητα ιδεολογική αλλά έχουν ως ευαγγέλιο τα όσα υποτακτικά έχουν υπογράψει στους τοκογλύφους και που θα τα ακολουθήσουν κατά γράμμα για να μη τους τραβήξουν το αυτί οι Τροϊκανοί.
Το διαμήνυσε και ο κ. Σόιμπλε σε δήλωσή του που κάλεσε τη νέα ελληνική κυβέρνηση να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της χώρας, προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν συνέπειες….
Τι θα κάνουν δηλαδή θα πτωχεύσουν τους πτωχευμένους;
Η έκπληξη μου δε από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, ο κόσμος!
Όσο βέβαια και αν πάσχισαν σκηνοθετικά να μας πείσουν για το μέγεθος της … λαοθάλασσας, άστα και βράστα!
Ο παλμός και η ένταση, το κάτι άλλο!
Το σύνθημα και από τους δύο Αρχηγούς, «πρωτιά»!
Και οι δύο θέλουν με το ζόρι να μας ξανασώσουν!
Ο κόσμος θέλει την σωτηρία τους;
Την σωτηρία που μας πρόσφεραν απλόχερα εδώ και δυόμιση χρόνια;
Το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε καρδιοπάθειες και εμφράγματα για τα κομματικά επιτελεία και ισοπέδωση του δικομματισμού.
Αυτό φαίνεται και από τους ίδιους τους αρχηγούς και τα επιτελεία των δύο μεγάλων που περισσότερο σε αυτές τις εκλογές τα βέλη τους δεν τα έστρεψαν τόσο οι μεν στους δε αλλά στα λεγόμενα μικρότερα που δυστυχώς γι’ αυτούς γιγαντώθηκαν μετατρέποντας τα μεγάλα σε νάνους.
Θα ακούνε Τσίπρα και Καμμένο και θα βλέπουν εφιάλτη! 
Η ουσία που ξεχνάμε όλοι μας είναι ότι μετά τις εκλογές θα μας ξεζουμίσουν και αυτό δεν πρέπει να τους αφήσουμε να το πράξουν ανενόχλητοι.
Ο Αγώνας και η μάχη των εργαζομένων ξεκινάει από την Δευτέρα.-
     
Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών