1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προεκλογικά κομματικά σποτάκια και βιντεοαλήθειες


Τα σποτάκια του ΠΑΣΟΚ που σκαρφίζονται για να μας πείσουν να τους ψηφήσουμε είναι το κάτι άλλο.
 Το τελευταίο δε που πλασάρουν με τον καταστηματάρχη που με όλες τις δυσκολίες πείρε την απόφαση να μη τα παρατήσει, την δασκάλα με τον μισθό δείγμα που ακούει για τους ΔΥ πως είναι τεμπέληδες αλλά παρόλα αυτά πιστεύει ότι όλα θα φτιάξουν και τον μηχανικό που δύο χρόνια είναι άνεργος αλλά δεν φεύγει για το εξωτερικό γιατί θέλει να το παλέψει, είναι πέρα για πέρα … εκτός πραγματικότητας:




Αν ήθελαν την αλήθεια ας έπαιρναν την κάμερα με τον κ. Βενιζέλο παρέα και ας ρωτούσαν τον κόσμο στην κοινωνία, τον άστεγο που έχασε το σπίτι του γιατί τον απέλυσαν, τον άνεργο που δεν βρίσκει δουλειά, να δουν τα λουκέτα που πολλαπλασιάζονται, τον εργαζόμενο που δουλεύει δηλωμένος και πληρώνεται ως τετράωρος αλλά στην πραγματικότητα δουλεύει οκτάωρο γιατί οι κυβερνώντες διέλυσαν τις εργασιακές συλλογικές συμβάσεις και ισοπέδωσαν τα εργασιακά δικαιώματα και μετά τα λεγόμενα τους ας τα έκαναν σποτάκια αν τολμούσαν:




 Γιατί κρύβουν τα πραγματικά τους έργα;
 Γιατί δεν λένε για την συμβολή τους με την υπογραφή αυτών των μνημονίων στις αυτοκτονίες;
 Δεν διαβάζουν τις πανευρωπαϊκές έρευνες που μας δίνουν την πρωτιά;




Το μήνυμα της αυτοκτονίας ανθρώπων νέων που δεν βρίσκουν δουλειά δεν το έλαβαν;
Το μήνυμα της αυτοκτονίας μορφομένων ανθρώπων που αυτοκτονούν γιατί οι κόποι τους στα πανεπιστήμια πάνε στράφι μένοντας άνεργοι;
Το μήνυμα της αυτοκτονίας του συνταξιούχου στο σύνταγμα που το έγραψαν;




Αλλά ξέχασα τι άποψη έχουν ή πως προσπαθούν να παρουσιάσουν τέτοιες πράξεις.
Το δήλωσε και ο κ. Μπεγλίτης και ζητάει με αυτήν την άποψη να … ξανασώσει την Ελλάδα:




Δεν διάβασαν την ετήσια έκθεσή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) που λέει ότι η λιτότητα και οι σκληρές μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εργασίας δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, γεγονός που οδηγεί σε μια «ανησυχητική» κατάσταση στην παγκόσμια αγορά εργασίας, η οποία δεν δείχνει κανένα σημάδι ανάκαμψης;
Γιατί ακόμα λένε παραμύθια;
Τα στατιστικά της  Eurostat:




Αλλά τι λέω εν ώρα κάλπης και εκλογών;
Πρέπει να τα παρουσιάσουν όλα καλά και όλα ανθηρά για την πρωθυπουργική καρέκλα!
Η πρώτη εκδοχή της συγνώμης αλλά με συνέπεια για την … σωτηρία της χώρας που θέλει να την αποτελειώσει: 




Η δεύτερη εκδοχή που θέλει την ελλαδίτσα να την κάνει ΕΛΛΑΔΑ αλλά που υπόγραψε τις επιστολές υποταγής και το 2ο μνημόνιο:




Με τα έργα τους όμως στην κυβερνητική συνεργασία που είχαν και τις υπογραφές των μνημονίων που γέμισαν τους Έλληνες με απελπισία θα δούμε στην βουλή ναζιστικούς χαιρετισμούς;
Θα δούμε στην βουλή τέτοιους ανθρώπους;




Στην Ελλάδα που έζησε τον φασισμό στο πετσί της δεν το πιστεύω.
Έχουμε τις φασιστικές προσταγές της κ. Μέρκελ, όχι και φασιστικές ιδέες στην βουλή.
Έλληνες είμαστε, τέτοιος ψήφος δεν είναι διαμαρτυρία αλλά ανοησία.
Ένας από αυτούς που βίωσαν τον φασισμό είναι και ο κ. Γλέζος που ακόμα πολεμάει για τον λαό και την επιστροφή της Ελλάδας στους Έλληνες και όχι στους δανειστές τοκογλύφους:




Με τα έργα και τις πράξεις τους, οι αρχηγοί των «μεγάλων» διέλυσαν ιδεολογίες και πιστεύω και απειλούνται από τους συντρόφους τους που δεν άντεξαν την υποταγή στους Τροϊκανούς και τις κολοτούμπες τους και πλέον τους καταδιώκουν.
Πασόκοι έφυγαν από το κόμμα και συντάχτηκαν με άλλα ρεύματα και άλλοι δημιούργησαν νέα κόμματα που προσπαθούν να ρίξουν το σημερινό ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα όπως η κ. Κατσέλη που είπε:
Ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι....
θα κάνει μια σειρά επαναδιαπραγματεύσεων για τις περικοπές, για τα οριζόντια μέτρα, για το εφάπαξ και για τους φόρους. Αυτό που δεν κατανοώ και θέλω να τον ρωτήσω είναι που βρισκόταν ο κ. Βενιζέλος πριν ένα μήνα όταν υπέγραψε στο δεύτερο μνημόνιο, ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είναι σήμερα οι προγραμματικές του δηλώσεις και θα πρέπει να εξηγήσει και ο ίδιος αν ήταν άλλος ο κ. Βενιζέλος ο οποίος είχε υπογράψει αυτά που υπέγραψε πριν δυο μήνες και άλλος ο κ. Βενιζέλος που εμφανίζεται μπροστά στον κόσμο και κάνει αυτές τις εξαγγελίες σήμερα».



Διαψεύδει τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις ο φίλος τους ο κ. Παπαδήμος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Παπαδήμου, ο Μπεγλίτης που το είπε επίσης ξεκάθαρα και, και, και…………..  και όχι μόνο!







Δεν συζητάμε τι έχουν πάθει τα δύο μεγάλα κόμματα και ιδιαίτερα ο κ. Σαμαράς  από τον κ. Καμμένο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Φωτιά στα μπατζάκια τους:




Σαν να μην τους έφτανε ο Καμμένος, να σου και ο κ. Τσίπρας που τα ποσοστά του τρομάζουν και δεν αποκλείει και την συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αν χρειαστεί : 





Βέβαια χωρίς την κ. Παπαρήγα που ξανά λέει όχι σε όλους και όλα, ακόμα και στην Πρωθυπουργία γιατί όπως δηλώνει αυτό είναι ανέκδοτο και ότι δεν ήμαστε (η ίδια) σαν τα μούτρα τους!!!;;;;@%*&!;;;




Η 6η Μάιου είναι κοντά και θα δούμε αν είμαι ΜΑΚΑΚΑΣ ...........



ή έπαψα να είμαι ΜΑΚΑΚΑΣ ΡΕ.-



Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών