1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Συμπαράσταση στην ΟΣΥΕ


Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας             Κέρκυρα 6-4-2012
      Κωστελέτος Αντώνης

Συμπαράσταση στην ΟΣΥΕ


 Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας αποφάσισε ομόφωνα να προβεί από  αύριο Σαββάτο 7-4-12 σε Απεργία Πείνας μέχρι την Μ. Παρασκευή 13-4-12 έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας και θα επανέλθει εξετάζοντας και άλλους τρόπους αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την Τρίτη 17-4-12.  
 Με αυτήν την πράξη θέλει να δήξει ότι πρέπει να σταματήσει ο εμπαιγμός κατά των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων από την Πολιτεία και τους αρμόδιους του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
 Δεχτήκαμε να υποστούμε βάρβαρες περικοπές και μέτρα που υποτίθεται συμβάλουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανάκαμψης της χώρας και περιορίσαμε τις διαμαρτυρίες μας και τα αιτήματα μας στην κυριολεξία για το Ζην και όχι για το Ευ Ζην, παρότι η εργασία μας δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη εργασία.
 Με το σκεπτικό αυτό και για την βελτίωση της λειτουργίας των φυλακών μπήκαμε σε ένα διάλογο με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας καθώς και ότι τουλάχιστον θα πληρωνόμασταν αυτά που η Πολιτεία είχε αποφασίσει να μας δώσει.
 Δυστυχώς η κατανόηση μας λειτούργησε μόνο για να κερδηθεί χρόνος και να μην τηρηθούν οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν.
 Μας κορόιδεψαν με παλινωδίες για το ωράριο εργασίας μας, με την πληρωμή δεδουλευμένων ωρών  νυκτερινών και εξαιρέσιμων έτους 2012 αλλά και προηγούμενων ετών, μας κοροϊδεύουν με το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας εξαιρώντας με ΚΥΑ τους διοικητικούς υπάλληλους (250-300 σύνολο) που εργάζονται σε φυλακές και υποβαθμίζοντας τον ρόλο των Διευθυντών και των Προϊσταμένων.
 Μας εμπαίζουν με πυροτεχνήματα για την αποσυμφόρηση των καταστημάτων και την ασφάλεια (;;;) των υπαλλήλων και γενικά αδιαφορώντας για τις προτάσεις μας και τις λύσεις που τους έχουμε προτείνει επανειλημμένα και μένουν απλά αράδες λέξεων αποτυπωμένες σε χαρτί και παραπεταμένες σε κάποιο συρτάρι των αρμοδίων.
 Το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας συμπαραστέκεται στην ενέργεια αυτή της Ομοσπονδίας μας και συμμερίζεται την προσπάθεια τους ώστε τις ημέρες αυτές και να προβάλουν τα προβλήματα μας αλλά και να μη ταλαιπωρηθούν και άλλο οι κρατούμενοι και οι συγγενείς αυτών με απεργιακές κινητοποιήσεις.
  Σε τελευταία ανακοίνωση μου είχα δηλώσει ότι :
 Αναστείλαμε τις κινητοποιήσεις και περιμένουμε την υλοποίηση των όσων μας δεσμεύτηκαν για αρχή.
 Δεν σταματάμε παράλληλα να σκεπτόμαστε και να αναπροσαρμόζουμε την μορφή των κινητοποιήσεων μας όποτε και αν χρειαστεί.
 Δικαιώθηκα και μάλιστα άμεσα με την πράξη της Ομοσπονδίας.
 Οι δυσκολίες μας κάνουν ποιο δυνατούς.
 Μας προκάλεσαν με την απόλυτη εγκατάλειψη, αδιαφορία και τις φρούδες υποσχέσεις τους.
 Η υπομονή και ανοχή μας τελείωσε.
 Δεν είμαστε εργαζόμενοι ενός κατώτερου θεού.-

                                  Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
                                       Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών