1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Συνέντευξη Κωστελέου Α. για την Απεργία Πείνας του ΔΣ της ΟΣΥΕ 9-4-12


 Το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας συμπαραστέκεται στην ενέργεια αυτή της Ομοσπονδίας μας και συμμερίζεται την προσπάθεια τους ώστε τις ημέρες αυτές και να προβάλουν τα προβλήματα μας αλλά και να μη ταλαιπωρηθούν και άλλο οι κρατούμενοι και οι συγγενείς αυτών με απεργιακές κινητοποιήσεις.
 Εξάλλου αναστείλαμε τις κινητοποιήσεις και περιμέναμε την υλοποίηση των όσων μας δεσμεύτηκαν για αρχή.
 Οι Κυβερνώντες όμως στους εργαζόμενους ξέρουν μόνο να τάζουν, να υπόσχονται και να μην υλοποιούν τίποτα.
 Το μόνο ενδιαφέρον τους είναι να ακολουθούν κατά γράμμα τις προσταγές των … αφεντικών τους (δανειστών μας) με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες της χώρας.
 Να βρίσκουν νέους τρόπους φοροεισπρακτικούς ξέρουν, να εφευρίσκουν νέα χαράτσια ξέρουν, για να ελαφρύνουν λίγο την δυστυχία μας όμως δεν βρίσκουν τίποτα.
 Το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι η πλειοψηφία και η εκλογή τους.  
 Αναστείλαμε τις κινητοποιήσεις αλλά δεν σταματάμε παράλληλα να σκεπτόμαστε και να αναπροσαρμόζουμε την μορφή των κινητοποιήσεων μας όποτε και αν χρειαστεί, ιδιαίτερα όταν μας εμπαίζουν.
 Δεν γνωρίζω πως κοιμούνται τα βράδια αυτοί οι κύριοι ή πως θα περάσουν τις Άγιες αυτές ημέρες γνωρίζοντας σε τι εξαθλίωση μας έχουν οδηγήσει.
 Ξέρω ότι εμείς τραβάμε τον δικό μας οικονομικό Γολγοθά και ότι μόνο Άγιες δεν θα είναι αυτές οι ημέρες για εμάς και τις οικογένειες μας.
Οι δυσκολίες όμως μας κάνουν ποιο δυνατούς.
 Μας προκάλεσαν με την απόλυτη εγκατάλειψη, αδιαφορία και τις φρούδες υποσχέσεις τους.
 Με εργαζόμενους κάτω από αντίξοες συνθήκες εργασίας όπως τους Σωφρονιστικούς Υπάλληλους ΔΕΝ παίζεις.
 Η υπομονή και ανοχή μας τελείωσε.
 Δεν είμαστε εργαζόμενοι ενός κατώτερου θεού.-

   Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
        Κωστελέτος Αντώνης
   fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών