1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι, εργαζόμενοι … ενός κατώτερου Θεού


 Απεργιακές κινητοποιήσεις, είναι αρκετές ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι του Υπουργείου μας καθώς και τα συναρμόδια Υπουργεία για τα σοβαρά οικονομικά και θεσμικά προβλήματα μας;
 Το αυτονόητο θα ήταν τα προβλήματα μας να γίνονται άμεσα κατανοητά και να μην χρειάζεται η παραμικρή κινητοποίηση από την μεριά μας, μιας και το είδος της εργασίας μας είναι ιδιαίτερο, επικίνδυνο και ψυχοφθόρο.
 Δυστυχώς τα αυτονόητα για άλλα ευρωπαϊκά Κράτη δεν είναι καν νοητά για την χώρα μας.
 Δυστυχώς κύριοι έχουμε χορτάσει από λόγια και νοερή συμπαράσταση.
 Υποσχέσεις, υποσχέσεις, … υποσχέσεις!!!
 Θα ξανατονίσω ότι έχουμε αναστείλει τις κινητοποιήσεις μας ώστε να υλοποιηθούν για αρχή έστω αυτά τα λίγα που μας υποσχέθηκαν.
 Δεν υποχωρούμε γιατί το θέμα πλέον είναι βιοποριστικό.
 Οι καταστάσεις που ζούμε ως εργαζόμενοι στα Καταστήματα Κράτησης είναι ανεξέλεγκτες και σχοινοβατούμε σε τεντωμένο σχοινί και συνάμα νοιώθουμε ξεχασμένοι από την πολιτεία και τους αρμόδιους.
 Η καθημερινή μάχη που δίνουμε είναι διμέτωπη αφού πέραν της εργασιακής μάχης έχουμε και την βιοποριστική μάχη που δίνουμε για θέματα που τα είχαμε διαφορετικά προγραμματίσει και σε μία στιγμή όχι απλά μας έβγαλαν εκτός προγράμματος, μας ισοπέδωσαν.
 Πλέον δεν υπάρχει ούτε οικογενειακή ηρεμία.
 Είμαστε σε παρατεταμένη κατάθλιψη που κανένας δεν μπορεί να γιατρέψει.
 Με το ζόρι αραιά και που σκάει και κάποιο χαμόγελο για τις απλές γήινες χαρές της ζωής και ξανά στην βαθιά περισυλλογή και στο έντονο γεμάτο κινδύνους εργασιακό και κοινωνικό μας περιβάλλον.
 Αναστείλαμε τις κινητοποιήσεις και περιμένουμε την υλοποίηση των όσων μας δεσμεύτηκαν για αρχή.
 Δεν σταματάμε παράλληλα να σκεπτόμαστε και να αναπροσαρμόζουμε την μορφή των κινητοποιήσεων μας όποτε και αν χρειαστεί.
 Οι δυσκολίες μας κάνουν ποιο δυνατούς.-

Κωστελέτος Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών