1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τι περιμένουμε από τις Εκλογές;

 Τα δύο «μεγάλα» κόμματα σφάζονται για το ποιο από τα δύο θα πάρει την εξουσία για να κυβερνήσει μία χώρα, που και τα δύο είναι συνυπεύθυνα για την εξαθλίωση της.
 Θέλουν να κυβερνήσουν μία χώρα που και οι δύο κομματικοί αρχηγοί γνωρίζουν ότι στην ουσία δεν θα την κυβερνούν χωρίς την αποκλειστική καθοδήγηση της Τρόικας.
 Θέλουν να κυβερνήσουν ως διακοσμητικοί Πρωθυπουργοί ή καλύτερα συμπληρωματικά ως κομπάρσοι.
 Ο Έλληνας πολίτης όμως βαρέθηκε τους κομπάρσους και θέλει ο εκλεγμένος από τον λαό Πρωθυπουργός να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην χώρα του.
 Θέλουμε ένα Πρωθυπουργό που θα πει στον κ Τόμσεν ως εδώ, που εξακολουθεί να ρίχνει το βάρος της αποτυχίας του προγράμματος που ακολουθείται για την χώρα μας όχι στον ίδιο αλλά στους Έλληνες.
 Ένα Πρωθυπουργό που θα νοιώσει την δυστυχία μας και την οικονομική μας κατάρρευση και δεν θα κάνει το φορολογικό σύστημα ακόμα πιο καλύτερο για τους έχοντες και πιο χειρότερο για τους μη έχοντες.
 Δεν ζητάμε πλούσια ζωή αλλά υγιή ζωή και με την δυνατότητα να καταφέρνουμε να πληρώνουμε τις απλές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις.
 Σήμερα όχι απλά αυτό δεν το έχουμε αλλά είμαστε σε μία συνεχόμενη και ολοένα αυξανόμενη κατάθλιψη.
 Θέλουμε ένα Πρωθυπουργό που θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της χώρας και δεν θα ενδώσει στις προσταγές των δανειστών μας που επιμένουν ότι η μείωση μισθών φέρνει ανταγωνιστικότητα.
 Η μείωση μισθών φέρνει πείνα και επανάσταση κύριοι.
 Θα πει κάποιος από αυτούς που επιθυμεί την Πρωθυπουργική καρέκλα με την ψήφο μας στον κ. Ματίας Μορς ότι οι Έλληνες δεν παίρνουν τον μισθό του αλλά κόλλυβα;
 Θα πει κάποιος από τους υποψήφιους Πρωθυπουργούς στον κ. Τόμσεν ότι η Ελλάδα δεν είναι Βουλγαρία και ότι όπου πήγε είναι ανεπιθύμητος όπως και στην χώρα μας γιατί έφερε μόνο την δυστυχία;
 Θα πει κάποιος σε όλους αυτούς που στάζουν φαρμάκι και μας εξευτελίζουν ότι η Ελλάδα δεν τους ανήκει και ότι δεν πρέπει να μας φέρονται ως κατακτητές;
 Αλήθεια περιμένουμε οι κάλπες να βγάλουν κάποιον από τα υποτιθέμεθα μεγάλα κόμματα και να κάνει κάτι από όσα προανέφερα;
 Ο ένας είπε ότι δεν θα ψηφήσει το μνημόνιο γιατί είναι αδιέξοδο και ψήφησε και ο άλλος με βιντεάκια θριάμβου προσπαθεί να μας πείσει ότι ανέλαβε την υποχρέωση που δεν ήθελε κανένας και κατάφερε να σώσει την Ελλάδα και επιθυμεί τώρα να συνεχίσει την σωτηρία ως Πρωθυπουργός.
Πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι θα μας τάξουν για να υφαρπάξουν την ψήφο μας.
 Με τι πρόγραμμα θα μας πείσουν; Με το πρόγραμμα του μνημονίου που υπόγραψαν, την μισθολογική Κινεζοποίηση, την γενική κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, την κατάργηση της δημόσιας υγείας και παιδείας και σύνταξη που τείνει να γίνει επίδομα κηδείας;    
 Τι προεκλογικό αγώνα θα κάνουν και σε ποιους θα πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
 Ποιοι θα διεκδικήσουν την Βουλευτική έδρα;
 Βλέπουμε παλιές καραβάνες της πολιτικής να ξαναμπαίνουν στην διεκδίκηση καθώς και το κλασικό, γόνοι από πολιτικά τζάκια να ρίχνονται στην μάχη αντί των γονιών τους.
 Να μιλήσω για τους διαγραμμένους που δεν ψήφησαν το 2ο μνημόνιο και στην πορεία από εκεί που μας έλεγαν ότι ήταν αδιανόητο να ψηφήσουν κάτι τόσο αντιλαϊκό ψήφησαν τους εφαρμοστικούς νόμους για να πάρουν συχωροχάρτι και να επιστρέψουν στο μαντρί του κόμματος τους!!!
 Αυτοί με τι θράσος θα ζητήσουν την ψήφο από τους συντοπίτες τους;
 Θα ξαναψηφίσουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν ελεύθερη βούληση ώστε να κρίνουν τι είναι το σωστότερο για τον λαό;   
 Θα ψηφίσουμε ανθρώπους που δεν διαβάζουν τα μνημόνια που υπογράφουν;
 Αυτοί μπορεί να μη τα διαβάζουν και στην συνέχεια να μας λένε ότι τα υπόγραψαν για να μας σώσουν αλλά εμείς που τα διαβάζουμε για να δούμε πως προσπαθούν να μας σώσουν παθαίνουμε κατάθλιψη και αναρωτιόμαστε πως τόλμησαν να βάλουν την υπογραφή τους συναινώντας στην εξόντωση και στην εξαθλίωση μας.
 Θέλουν και αυτοδυναμία για να συνεχίσουν απρόσκοπτα την σωτηρία της χώρας!!!
 Πώς να μη την θέλουν αφού δεν τρέμουν μόνο οι εντός συνόρων άρχοντες, τρέμουν και αυτοί που κουνάνε τα νήματα τους σαν να είναι μαριονέτες.

Ποιον να ψηφίσουμε;
 Το ΚΚΕ που λέει όχι σε όλα και λέει ότι όλα είναι πλαστά και ψεύτικα;
 Το όχι σε όλα και έξω απ’ όλα έχει γίνει γραφικό.
 Αν δεν μπορεί να συνεργαστεί ούτε έστω με κόμματα που έχουν αριστερή φιλοσοφία και γραμμή τι περιμένει;
 Ο ΣΥΡΙΖΑ σαφώς και έχει ανοδική πορεία με τον κ. Τσίπρα στο τιμόνι του, νέος, δυναμικός με λόγο οξύ και με παρουσία δυναμική στην Βουλή των Ελλήνων αλλά με κάποια ερωτηματικά στο κόμμα του που πρέπει να απαντήσει.
 Φαίνεται πάντως ο κόσμος να πιστεύει τον λόγο του κ. Τσίπρα και θα έλεγα όχι άδικα.
Η ΔΗΜΑΡ του κ. Φώτη Κουβέλη μας έχει μπερδέψει, έχει γίνει η δεξαμενή που μαζεύει (δημοσκοπικά) τους δυσαρεστημένους πράσινους ψηφοφόρους και που θα τρέξει το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί.
 Στην αρχή που τα ποσοστά του δεν ήταν τόσο ψηλά με τα σημερινά ο κ. Κουβέλης δεν απέκλειε συνεργασία μετεκλογική με το ΠΑΣΟΚ, στην συνέχεια όμως άλλαξε ρότα και … οριστικά δηλώνει ότι «Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με την πολιτική αυτή, ούτε με την προωθούμενη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ».
 Προσπαθεί να αποποιηθεί τον τίτλο που του προσάπτουν ως το μελλοντικό δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.
 Ο λαός θα δήξει αν το πιστεύει ή όχι.
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου που έχει τρομάξει όχι μόνο την ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ με την ολοένα και μεγαλύτερη άνοδο που έχει.
 Τον κ. Καμμένος που δεν αποποιείται το ότι είναι δεξιός, θα τον χαρακτήριζα ως δεξιό με αριστερή φιλοσοφία. 
 Με λόγο έντονο, επικριτικό και συνάμα καυστικό δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα πίσω για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, ούτε βήμα πίσω στο ότι το μνημόνιο ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι η λαιμητόμος της Ελλάδας.
 Ο κ. Καμένος δηλώνει ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το μνημόνιο, τονίζει ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως λέει το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστηρίζει ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουμε τον ορυκτό μας πλούτο. 
 Συγκλίνει μόνο με τον Σύριζα σε αρκετά θέματα και δεν βλέπει καμία συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
 Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία».
 Δημοσκοπικά έχει ανοδική πορεία, η ουσία είναι αν τα όσα έντονα λέει τα πιστέψουν και αποτυπωθεί αυτό και στην καταμέτρηση των ψήφων.
Ο ΛΑΟΣ έχει πάρει την κατιούσα επικίνδυνα με την συμμετοχή του στην Κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου και τις κολοτούμπες (όπως τις χαρακτηρίζουν) που έχει κάνει.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : χωρίς σχόλιο.
 Τα κόμματα κατά του μνημονίου παρουσιάζουν δημοσκοπικά ανοδική πορεία, άραγε θα καταλάβουν ότι μεμονωμένα δεν θα καταφέρουν κάτι ουσιαστικό;
 Η λέξη συνεργασία μήπως θα τους δήξει τον δρόμο;
 Φτάνει μόνο η αντιμνημονιακή πολιτική για να δούμε φως στο τούνελ;
 Θα δούμε το προεκλογικό πρόγραμμα τους και ίσως διαφωτιστούμε.
 Για τα όσα μας λένε, μας τάζουν, μας υπόσχονται, αντιμνημονιακά ή μνημονιακά, ψέματα ή αλήθειες, η κάλπη θα το δήξει, το μέλλον είναι στα χέρια μας.-

 Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com

Έλληνες φοιτητές αποδοκιμάζουν τον επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας στην Ελλάδα λέγοντας του αυτά που οι πολιτικοί μας δεν τολμούν:

"Είστε στην Ελλάδα δύο χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό το ελληνικό χρέος από 110% του ΑΕΠ εκτοξεύθηκε στο 160%", φώναξε ένας φοιτητής.  
«Μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί», τόνισε ένας αγανακτισμένος φοιτητής, όταν ο κ. Τόμσεν ολοκλήρωσε την ομιλία του. Εκείνη τη στιγμή κι άλλοι φοιτητές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση άρχισαν να γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά του επικεφαλής της τρόικας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών