1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ακόμα τολμάτε να μας κοροϊδεύεται;

 Η Ελλαδίτσα έχει καταχρεώσει με τα δάνεια που έχει πάρει, τους φίλους
Ευρωδανειστές μας κάνοντας όπως διατυμπανίζουν εγχώρια και ξένα ΜΜΕ τους πολίτες των χορών αυτών να δυσανασχετούν για το φορτίο που έχουν επωμιστεί εξαιτίας της χώρας μας.
 Οι Ηγέτες των χωρών αυτών δεν σταματούν να μας απειλούν ότι θα μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε γιατί δεν μπορούν να πληρώνουν άλλο τους Έλληνες τεμπέληδες και εάν δεν ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις προσταγές τους για αύξηση φόρων, για αυστηρή λιτότητα, περικοπές, και μισθούς ισότιμους με την Ρουμανία και την Βουλγαρία.
 Τους έχουμε καταστρέψει οικονομικά σε σημείο που τα επιτόκια δανεισμού τους για να μας … δανείζουν, είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που εκείνοι μας έχουν επιβάλει.
 Μα γιατί τους λέμε τοκογλύφους;;; Ντροπή μας.
 Τους έχουμε φέρει στο χείλος της καταστροφής σε σημείο που η γερμανική οικονομία και η γερμανική βιομηχανία … άνθησε και γιγαντώθηκε από την δική μας οικονομική τραγωδία.
 Οι εξαγωγές τους πολλαπλασιάστηκαν κερδίζοντας πακτωλό χρημάτων σε αντίθεση με τις δικές μας που μειώνονται και οι επιχειρήσεις μας η μία μετά την άλλη βάζουν λουκέτο.
 Οι δανειστές μας έχουν εξασφαλιστεί επενδυτικά γιατί οι περικοπές στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει με την αγορά οπλικών συστημάτων και άλλων αγαθών τους, έχουν εξασφαλιστεί οικονομικά γιατί το κέρδος τους από τον δανεισμό μας ολοένα και αυξάνεται και μάλιστα ασφαλισμένα αφού μεγάλο μέρος των 130 δισ. ευρώ που θα λάβει η Ελλάδα από τις χώρες της ΕΕ είναι απλά εγγυήσεις οι οποίες θα αποπληρωθούν στην περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει.
 Ας μη μακρηγορήσω, αυτοί καλά κάνουν αφού έχουν όφελος από την δική μας δυστυχία.
 Οι Κυβερνόντες μας όμως δεν τα ήξεραν αυτά;
 Καλά αυτοί ας υποθέσουμε ότι δεν το ήξεραν, οι πολλοί και καλοπληρωμένοι σύμβουλοι τους δεν το ήξεραν; Δεν τους ενημέρωσαν;
 Το μαζί τα φάγαμε του Παγκάλου ταιριάζει γάντι σε αυτούς που μας Κυβερνούν επί χρόνια και τα έφαγαν μαζί με αυτούς που μας δανείζουν.
 Δεν ντρέπεστε να εξακολουθείτε να μας δουλεύετε και από πάνω να σας πληρώνουμε;
 Τσίπα δεν έχετε που μας ζητάτε να σας ξαναψηφίσουμε για να συνεχίσετε την σωτηρία της χώρας;  
 Μία Ιταλική παροιμία λέει ότι «Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές πρέπει να ντρέπομαι εγώ».
 Τέρμα η κοροϊδία, σας μάθαμε, ξεφύγαμε από τα κομματικά μαντριά και τις κομματικές κατευθύνσεις.
 Δεν θα δείτε αυτοδυναμίες που θα σας δώσουν την δύναμη να μας καταστρέψετε ολοκληρωτικά.
 Εύχομαι τα πέντε λεπτά ελευθερίας, πραγματικής ελευθερίας από την στιγμή που δίνουμε την ταυτότητα μας για να ψηφήσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, αυτή την φορά να γίνουν η απαρχή της απαξίωσης όσων μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση.
 Πέντε λεπτά που θα κρίνουν την ζωή και το μέλλον το δικό μας αλλά και των παιδιών μας για τα επόμενα χρόνια.

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com


 Η αποτυχία των Κυβερνήσεων μας αποτυπώνεται στα παρακάτω βίντεο.

Είμαστε απλά πελάτες που καλοπληρώνουμε.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών