1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ενημερωτικό Δελτίο για την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των Κινητοποιήσεων

ΕΝΩΣΗ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ             
                        ΚΕΡΚΥΡΑΣ                                                                        
       ­­­­­

 Το ΔΣ της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας αποφάσισε να αναστείλει τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες Απεργιακές Κινητοποιήσεις για τους εξής λόγους:
1)      Στην ενημέρωση που είχαμε από το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας σχετικά με τις συζητήσεις που είχαν με τους αρμόδιους του Υπουργείου, τους δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το θέμα με το επικίνδυνο και ανθυγιεινό θα διευθετηθεί καθώς επίσης ότι δεν θα χαθεί ούτε μία ώρα από τα δεδουλευμένα που αφορούν νυκτερινή και εξαιρέσιμη εργασία.
2)      Στο χρονικό διάστημα στο οποίο ήμαστε σε απεργιακές κινητοποιήσεις είτε με τις αποφάσεις του ΔΣ του καταστήματος μας, είτε συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας μας, έχουν επιβαρυνθεί τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα Μεταγωγών από κρατουμένους που προορίζονταν για το κατάστημα μας.
3)      Λόγο των Αγίων Ημερών που έρχονται, δεν είναι στις προθέσεις μας να ταλαιπωρηθούν οι κρατούμενοι σε τμήματα μεταγωγών καθώς και να ταλαιπωρήσουμε τους συγγενείς αυτών που θέλουν να τους επισκεφτούν και δεν μπορούν γιατί απεργούμε.
4)      Είναι περίοδος προεκλογική και θεωρούμε ότι σε αυτό το διάστημα δεν μπορεί να ελπίζεις να τρέξουν προς επίλυση σοβαρά θέματα του κλάδου μας.
5)      Δίνουμε το εύλογο χρονικό περιθώριο ώστε να μελετηθούν τα αιτήματα μας είτε από τους αρμόδιους του Υπουργείου, είτε από τους αρμόδιους της νέας Κυβέρνησης που θα προκύψει και θα κληθούν να δώσουν λύσεις.

Να είστε σίγουροι ότι δεν υποχωρούμε και ότι ο αγώνας για τα δίκαια αιτήματα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

Όποιος πιστεύει ότι ο Σωφρονιστικός Υπάλληλος ήταν προνομιούχος μισθολογικά, πλανάται οικτρά.   Όποιος πιστεύει ότι ο Σωφρονιστικός Υπάλληλος με το σημερινό του μισθολόγιο και τους καθημερινούς και ολοένα αυξανόμενους κινδύνους που αντιμετωπίζει δεν θα αντιδράσει, Πλανάται πλάνη οικτρά.
Κύριοι δεν θα ανεχτούμε την εξαθλίωση, τον εμπαιγμό και την κοροϊδία.
Ως εδώ και μη παρέκει, το ποτήρι της αγανάκτησης Ξεχείλισε.
Η κατάφορη αδικία που έχουμε υποστεί πρέπει να αποκατασταθεί.-

                                                    
                                             ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών