1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου για την συνάντηση της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας με την κυρία Γκερέκου Α.


 Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας                               Κέρκυρα 24-3-2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου                                                        

 Σήμερα 24-3-2012, μας προσκάλεσε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας κυρία Γκερέκου ώστε να την ενημερώσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.
 Η συνάντηση διάρκειας περίπου μίας ώρας υποδηλώνει την διάθεση της κ. Γκερέκου να ενημερωθεί εμπεριστατωμένα για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της Φυλακής Κέρκυρας αλλά και γενικά για τα κλαδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι.
 Στην αρχή της συζήτησης μας η κ. Γκερέκου θέλησε να ενημερωθεί για την κτηριακή κατάσταση της Φυλακής και αν οι εργασίες έχουν αποπερατωθεί.
 Αφού ενημερώθηκε στην συνέχεια άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και τι καταστάσεις βιώνουμε σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον.
 Η συζήτηση μας έφτασε στα μισθολογικά και τις σοβαρές περικοπές που έχουμε υποστεί και την ενημερώσαμε για την μισθολογική μας κατάσταση πριν του Μνημονίου και του ενιαίου μισθολογίου και για την παράλογη σημερινή μας μισθολογική κατάσταση, ώστε να δει ότι μόνο προνομιούχοι δεν ήμασταν ούτε πριν, πόσο μάλλον σήμερα.
 Οι ερωτήσεις της μας εξέπληξαν ευχάριστα αφού φάνηκε να είναι ενημερωμένη, καθώς και μας δήλωσε ότι παρακολουθεί τις αγωνιώδεις προσπάθειες μας ώστε να αναδείξουμε την υπαρκτή ιδιαιτερότητα της εργασίας μας σε σχέση με άλλους δημοσίους υπαλλήλους.
 Επίσης με ενημέρωσε προσωπικά ότι έλαβε την επιστολή μου που ζητάω να χαρακτηριστεί σε επόμενη ΚΥΑ η Κέρκυρα ως απομακρυσμένη Νησιωτική Περιοχή, καθώς και όλες τις επιστολές που της έχουμε διαβιβάσει με τα προβλήματα μας.
 Από την μεριά της μας έκανε γνωστή την πρόθεση της να επισκεφτεί άμεσα τον Υπουργό Δικαιοσύνης ώστε να του εκθέσει τα προβλήματα μας και ότι θα έχουμε επικοινωνία σύντομα.  
 Επίσης μας δήλωσε ότι ναι μεν η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά πρέπει να αποκατασταθούν οι όποιες αδικίες υπάρχουν και έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι σε εργασίες ειδικών συνθηκών όπως οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι.
 Πραγματικά η εντύπωση που μας άφησε η συζήτηση με την κ. Γκερέκου ήταν πέραν του δέοντος θετική και το λέω εγώ προσωπικά που ουκ και λίγες φορές σε δηλώσεις και συνεντεύξεις μου σε ΜΜΕ τοπικά και μη της έχω ασκήσει έντονη κριτική.
 Ευελπιστώ να κάνει πράξη τα όσα μας υποσχέθηκε καθώς και να μας επισκεφτεί στο κατάστημα μας δηλώνοντας της ότι είναι ευπρόσδεκτοι οι άνθρωποι που συμμερίζονται τις ανησυχίες μας, την αγωνία μας και τους προβληματισμούς μας.-




Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
     Κωστελέτος Αντώνης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών