1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επιτυχία ή Αποτυχία;


 Η επιτυχία και η αποτυχία έχει διαφορετική έννοια για τους πολιτικούς μας από την έννοια που έχει για τον απλό πολίτη.
 Επιτυχία για τους πολιτικούς μας είναι το κούρεμα του PSI και αυτό το προωθούν και το τονίζουν συνέχεια όπου βρεθούν διατυμπανίζοντας ότι η Ελλάδα γλύτωσε ένα μεγάλο μέρος από το χρέος της.
 Γιατί δεν μας λένε τι κόστος έχει αυτό για την Ελληνική οικογένεια;
 Γιατί δεν μας λένε τι έχει τραβήξει ο πολίτης για να οδηγηθούμε σε αυτήν την υποτιθέμενη επιτυχία;
 Επιτυχία με εξαθλίωση οικονομική του Έλληνα πολίτη δεν θεωρείται επιτυχία κύριοι, θεωρείται παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
 Επιτυχία κύριοι είναι το να μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς κάποιος καταφέρνοντας να πληρώσει τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και να μη ζει με το φόβο να χάσει το σπίτι του και να βρεθεί στο δρόμο.
 Επιτυχία είναι η μείωση της ανεργίας που έχει ξεφύγει με συνέπεια να βλέπουμε ανθρώπους σε συσσίτια, άστεγους να κοιμούνται στο δρόμο, ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό και την εγκληματικότητα να καλπάζει.
 Επιτυχία είναι το να μπορεί ο πολιτικός να μας κοιτάζει στα μάτια, να μας λέει την αλήθεια και να μας δίνει την επιλογή να αποφασίζουμε για το μέλλον μας και όχι να μας δίνει ψεύτικες ελπίδες για να υφαρπάξει τον ψήφο μας.
 Αποτύχατε Κύριοι και καταρρακώσατε ένα υπερήφανο Έθνος.
 Αποτύχατε και καλείτε τον κόσμο αύριο να σας δώσει την ψήφο του εσείς οι ίδιοι που μας οδηγήσατε σε αυτήν την κατάσταση, γιατί για να μας καταστρέψετε  ολοκληρωτικά;
 Εδώ καράβια χάνονται και τα δύο μεγάλα (υποτίθεται)  κόμματα με μια τροπολογία επιχείρησαν χτες να ρυθμίσουν με προκλητικά ευνοϊκούς όρους τα χρέη των κομμάτων τους προς τις τράπεζες.
 Τι λέτε ρε άθλιοι που αντί να περάσετε μία τέτοια τροπολογία για αυτούς που στενάζουν για να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς τις τράπεζες με τοκογλυφικούς όρους, κοιτάτε να γλυτώσετε τον οίκο σας, τον οίκο της ανομίας σας.
 Το σημερινό πολιτικό σύστημα απότυχε αλλά οι συνέπειες αυτής της αποτυχίας δεν έχουν ολοκληρωθεί.
 Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας είναι αβέβαιο και εσείς κομπάζετε ότι μας σώσατε.
 Ντροπή σας .-
    
Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών