1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Χορήγηση επιδόματος απομακρυσμένων παραμεθόριων περιοχών στους εργαζόμενους Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας.


Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας                 Κέρκυρα 6-3-2012
        Κωστελέτος ΑντώνηςΧορήγηση επιδόματος απομακρυσμένων παραμεθόριων περιοχών στους εργαζόμενους Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας.

 Ο αποχαρακτηρισμός της Κέρκυρας απομακρυσμένης παραμεθόριας περιοχής είναι αδιανόητος.
 Η Κέρκυρα ως νησί γειτονεύει με την Αλβανία και επί χρόνια δέχεται κατά κύματα  λαθρομετανάστες είτε για να εγκατασταθούν μόνιμα, είτε ως σκαλοπάτι για μετάβαση τους προς Ιταλία ή στο εσωτερικό της χώρας.
 Λόγω της μεγάλης απόστασης από άλλες περιοχές το κόστος διαβίωσης είναι υψηλό και δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την είδη επιβαρημένη οικονομική μας κατάσταση λόγω των μεγάλων περικοπών που έχουμε υποστεί.
 Δεν είναι δυνατόν σήμερα να γίνονται διορθώσεις τέτοιων σφαλμάτων με τροπολογία στην παράγραφο 2 του άρθρου 30 του ν.4024/2011 και χαρακτηριστικά όπως αναγράφεται, μετά τις λέξεις «παραμεθόριες περιοχές» να τίθεται κόμμα (,) και να προστίθενται οι ονομασίες και άλλων περιοχών και να μη μπαίνει και για την  Κέρκυρα άλλο ένα κόμμα (,).  
 Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Σ. Φραγγίδης καθώς και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας Χρήστος Αηδόνης με διαβήματα, ερωτήσεις, συντονισμένες προσπάθειες και συνεχή διάλογο με τους αρμόδιους φορείς και τα εμπλεκόμενα υπουργεία, καταφέραν να εντάξουν τους δημοσίους υπαλλήλους των Νομών Δράμας και Κιλκίς, ως δικαιούχους για το επίδομα παραμεθορίου.

 Που είναι οι Βουλευτές της Κέρκυρας;
 Ποιες ήταν – είναι οι δικές τους ενέργειες;
 Κατάφεραν να αποκαταστήσουν την αδικία αυτή για την Κέρκυρα;
 Είχαν απάντηση από τους αρμόδιους φορείς;
 Κύριοι Βουλευτές Κέρκυρας, ακούει κανείς;  

   
                                Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
                                    Κωστελέτος Αντώνης

Corfu PRESS
http://www.corfupress.com/~jvnadr/news/index.phpoption=com_content&view=article&id=17732

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
http://www.enimerosi.com/index.php/corfu-menu/2010-03-11-20-05-02/11338-2012-03-07-07-54-10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών