1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Υπερωρίες Τρόμου για υπαλλήλους Υπ. Παιδιάς

 Όταν οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι παρακαλάνε να πληρωθούν δεδουλευμένες ώρες εδώ και μήνες και με κίνδυνο μεγάλο αρκετές από αυτές τις ώρες να μη τις πληρωθούν καν, σε υπαλλήλους που υπηρετούν σε θεσμοθετημένη θέση στα πολιτικά γραφεία του Υπουργείου Παιδιάς ( Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ ) δεσμεύονται 59.040 ευρώ για την πληρωμή υπερωριακής και απογευματινής τους απασχόλησης για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2012 .
 Θα μου πείτε ότι το έργο που προσφέρουν αυτοί οι υπάλληλοι είναι … ποιο σημαντικό από του υπάλληλου των Καταστημάτων Κράτησης που το περιβάλλον εργασίας του είναι το καλύτερο έναντι των θεσμοθετημένων υπαλλήλων του Υπ. Παιδείας που πνίγονται στα χαρτιά τους και στα μικρόβια των όγκων από έγγραφα.
 Η Ελλάδα δεν αλλάζει με τίποτα.-

Πατήστε για να δείτε την Απόφαση.

Πληροφορίες από supercomments.gr
Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών