1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η ΈντασΗ μου – Το ξέσπασμα μου , Τοποθετήσεις Συνέδρων

 Έχω την υποχρέωση μέσα από καρδιάς και μετά το ξέσπασμα που είχα στο συνέδριο της Ομοσπονδίας μας να ζητήσω συγνώμη για το υβρεολόγιο που πάνω στην δικαιολογημένη (κατ’ εμέ) αγανάκτηση μου έβγαλα.
 Ζητώ συγνώμη σε όλους και ιδιαίτερα από τις Κυρίες που ήταν παρούσες.
 Βέβαια έχουμε ακούσει στο παρελθόν αλλά και στο εν λόγω συνέδριο ακόμα ποιο χειρότερα και δεν το λέω για να δικαιολογηθώ.
 Ζήτησα συγνώμη και λίγο πριν αποχωρήσω παρότι η ένταση ΜΟΥ ήταν τέτοια που πραγματικά δεν άκουγα τίποτα και είχα βγει εκτός εαυτού.
 Δήλωσα επίσης ότι επιφυλάσσομαι σε 10 ημέρες που θα ξαναβρεθούμε να απαντήσω για την πραγματικά αυθόρμητη αγανάκτηση μου.  
 Ο Λεωνίδας πράγματι μετέφερε την συζήτηση μας και είπε ότι του είπα, αλλά έχω την υποχρέωση όταν ξαναβρεθούμε να συμπληρώσω και την πηγή του ξεσπάσματος μου η οποία απλά την ημέρα του συνεδρίου ξεχείλισε.
 Όταν κάνω λάθος πάντα έχω το θάρρος και το αναγνωρίζω και ξανατονίζω λάθος ως προς κάποιες απρεπείς  λέξεις και όχι ως προς το ξέσπασμα.
 Για τις βρισιές μου δεν χρειάζομαι επιπλήξεις, έχω το γνώθι σαυτόν και δεν θέλω … μπαμπούλες.
Δεν τρομάζω, ή μάλλον ο μόνος τρόμος μου είναι στην τσέπη μου και στον μισθό μου ή μήπως χάρη στις Κυβερνήσεις αυτές δω τα ραδίκια ανάποδα και τραβήξει μόνη της η οικογένεια μου τον Γολγοθά που τραβάνε πλέον όλοι οι Έλληνες.

Πάντως για να απαντήσω στο συνάδελφο του Προεδρείου, Πολιτικές απόψεις δεν είχα σκοπό να εκφράσω στο Συνέδριο αλλά απλά είχα την υποχρέωση να μεταφέρω τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των συναδέλφων μου από την Κέρκυρα .
Επίσης να του πω ότι δεν θα μπορούσαν αυτοί ως Προεδρείο να τα πάνε καλύτερα αφού μπιπ στο στόμα μου δεν μπορούσαν να μου βάλουν αλλά ούτε και σε άλλους.
Αν ήταν εκπομπή το μπιπ θα πήγαινε σύννεφο με εμένα όμως να παίρνω τα λιγότερα, απλά εγώ τα είπα έντονα σε σχέση με άλλους που τα είπαν εν ηρεμία.-

Αντώνης Κωστελέτος  


1 σχόλιο:

Δημήτρης Κιμπουρόπουλος είπε...

Αντώνη η αντίδρασή σου ήταν απολύτως δικαιολογημένη. Αδικαιολόγητη είναι η στάση αυτών που ακόμα και τώρα πανε στα συνέδρεια για να χειροκροτήσουν και να γίνουν αρεστοί σε αυτούς που πρέπει. Καλά να περάσεις και καλή δύναμη.

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών