1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας


Δημοσιεύτηκε  σχέδιο  κοινής  υπουργικής  απόφασης  (κλικ εδώ)  για την χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και αναμένεται να αποσταλεί προς έκδοση στο Εθνικό Τυπογραφείο. Η απόφαση έχει ισχύ από 1η Ιουνίου 2012.

Το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας θα χορηγείται σε τρεις κατηγορίες εργαζομένων ως εξής:
Κατηγορία Α: 150
Κατηγορία Β: 70
Κατηγορία Γ: 35 

Επίδομα δεν καταβάλλεται στο διοικητικό προσωπικό των φορέων που το δικαιούνται, καθώς και ότι το επίδομα παύει να χορηγείται για οποιοδήποτε λόγο απομάκρυνσης από τις συνθήκες που δικαιολογούν την χορήγησή του.

Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι κατατάσσονται στην κατηγορία Α (150 ευρώ μεικτά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών