1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου για την πορεία των Απεργιακών Κινητοποιήσεων


Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας                                       Κέρκυρα 21-2-2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου                                                        

 Το ΔΣ της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας αποφάσισε ομόφωνα την Παρασκευή 24-2-12 να αναστείλει για μία εβδομάδα τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες Απεργιακές Κινητοποιήσεις ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων καθώς και μεταγωγές κρατουμένων, ιδιαίτερα από τα κρατητήρια της Αστυνομίας που λόγω των κινητοποιήσεων μας έχουν επιβαρύνει το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης που έχει επιφορτιστεί για την επίβλεψη των κρατουμένων που προοριζόταν για το Κατάστημα μας.
 Συμπληρώνουμε 29 ημέρες Απεργιακών Κινητοποιήσεων για την κατάφορη, άδικη και μη επιτρεπτή για το είδος και την Επικινδυνότητα της εργασίας μας, οικονομική αφαίμαξη  που έχουμε υποστεί.
 Ο αγώνας για τα δίκαια αιτήματα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, απλά η εβδομάδα αυτή της αναστολής των κινητοποιήσεων μας σκοπό έχει τα όσα προαναφέραμε αλλά και να μελετηθεί το αποτέλεσμα του Έκτακτου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τις 23-2-12.
 Στην συνέχεια θα συνεδριάσει το ΔΣ της Ένωσης μας και μετά από Γενική συνέλευση των μελών μας θα αποφασιστεί η πορεία, ο τρόπος και η εξέλιξη των Κινητοποιήσεων μας. 
 Μπορεί αυτή η Κυβέρνηση να διατυμπανίζει σήμερα και μετά από την συμφωνία στις Βρυξέλλες ότι η Ελλάδα διέφυγε τον κίνδυνο της χρεοκοπίας (η ιστορία θα το κρίνει), αλλά οι εργαζόμενοι είναι στα όρια της χρεοκοπίας αν δεν τα έχουμε ξεπεράσει και πρόκειται να χρεοκοπήσουν ολοκληρωτικά με τα νέα μέτρα που υπόγραψαν.
 Ο Αγώνας μας τώρα αρχίζει .
 

Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
Κωστελέτος Αντώνης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών