1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου για την πορεία των Απεργιακών Κινητοποιήσεων


Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας                                 Κέρκυρα 4-2-2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου                                                        

 Αύριο 5-2-2012 συμπληρώνουμε 11 ημέρες απεργιακών κινητοποιήσεων στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.
 Πλην των Βουλευτών ΚΚΕ και ΝΔ  Κέρκυρας κυρίων Χαραλάμπους και Δένδια αντίστοιχα δεν έχει δήξει ενδιαφέρον κανένας αρμόδιος.
 Ήμαστε βέβαια σε αναμονή πρόσκλησης από την μεριά του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας της κυρίας Γκερέκου  ώστε να της εκθέσουμε τους προβληματισμούς μας και τους λόγους για τους οποίους έχουμε οδηγηθεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
 Για την πορεία των κινητοποιήσεων ήμαστε σε αναμονή του πορίσματος των συζητήσεων του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 6-2-12.
 Στην συνέχεια θα συνεδριάσει το ΔΣ της Ένωσης μας για να συζητήσουμε τις μετέπειτα κινήσεις μας.
 Θα μας πείτε ότι εδώ η χώρα είναι στο κατώφλι της χρεοκοπίας όπως λένε οι Κυβερνώντες, σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους για τις κινητοποιήσεις των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.
 Θα απαντήσουμε ότι οι εργαζόμενοι είναι είδη χρεοκοπημένοι αν δεν το έχουν καταλάβει και ότι δεν μας έκοψαν απλά τα επιδόματα αλλά μας έδωσαν ένα υποτυπώδες επίδομα για μισθό.
 Όπως απαντάμε ότι εδώ καράβια χάνονται, ο κόσμος πεινάει και ο κ. Παπαδήμος   ενέκρινε Δύο χιλιάδες Ευρώ το μήνα για τα… κρουασάν που καταναλώνονται στο υπουργικό συμβούλιο καθώς και ότι το ΓΕΑ και η ΠΑ προκηρύσσει διαγωνισμό για τα …σάντουιτς και τα ποτά της επόμενης διετίας με ποσό 440.000 ευρώ του VIP κέτερινγκ αεροσκαφών με τα οποία πετούν οι κυβερνώντες!!!
 Ας μη συνεχίσουμε τα παραδείγματα γιατί δεν θα τελειώσουμε άλλο, η ουσία είναι ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί από τις περικοπές μισθών και ότι αδυνατούμε να επιβιώσουμε πόσο μάλλον να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας έχουν επιβληθεί ή νέα μέτρα.
 Εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς την επιβάρυνση που υφίσταται ο Σωφρονιστικός Υπάλληλος και έχουμε σκοπό να αγωνιστούμε για το δίκαιο των αιτημάτων μας.

Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
Κωστελέτος Αντώνης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών