1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου ΕΣΥΚ 8-2-12


Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας                                  Κέρκυρα 8-2-2012

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου  

 Το ΔΣ της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας μετά από συμβούλιο που έλαβε χώρα στο γραφείο του σωματείου τις 8-2-2012 αποφάσισε την συνέχιση των 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων μας.
 Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και από τα πέντε μέλη και αφού λάβαμε υπ’ όψιν τα όσα συζητήθηκαν στο ΔΣ της ομοσπονδίας μας τις 6-2-12 καθώς και την γνωστοποίηση από την μεριά της ΟΣΥΕ Στάσεων Εργασίας .
 Σε αναμονή της διεξαγωγής του συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας (23-2-12) στο οποίο θα δώσουν το παρόν και οι εκπρόσωποι του καταστήματος μας κρίναμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις 24ωρες κινητοποιήσεις μας.
 Το συνέδριο αυτό που αναμένουμε θεωρούμε ότι θα είναι βέβαια ο καταλύτης των προσπαθειών μας με μπροστάρη την Ομοσπονδία μας η οποία είναι σε συνεχή επαφή με τους ιθύνοντες του Υπουργείου μας  αλλά και γενικά της Κυβέρνησης.
 Εκεί θα εκθέσουμε και τις απόψεις μας και τις όποιες (ελάχιστες) διαφοροποιήσεις μας.
 Εξακολουθούμε και στηρίζουμε τις μέχρι τώρα ενέργειες της Ομοσπονδίας μας γιατί γνωρίζουμε τον καθημερινό τους αγώνα για να κατανοηθούν σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία τα δίκαια αιτήματα μας.
 Για τις κινητοποιήσεις των κρατουμένων στο Κατάστημα μας και σε συνεργασία με την Διοίκηση αποφασίσαμε να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι ήδη ενισχυμένες βάρδιες με περικοπές ρεπό παρότι δεν υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν οι υπάλληλοι ούτε το Σωφρονιστικό Επίδομα που στο παρελθόν κάλυπτε περιόδους επιφυλακής.
 Με αίσθημα ευθύνης όμως αποφασίσαμε ότι προέχει η ασφάλεια του καταστήματος παρότι το Κράτος μας έχει αδικήσει και εξακολουθεί να μας αδικεί για τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
   Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών