1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2-2-12


 Σήμερα 2-2-12 και ώρα 10:30 οι κρατούμενοι του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας ενημέρωσαν την διεύθυνση ότι δεν θα μπουν στα κελιά τους κατά το μεσημβρινό κλείσιμο και θα μείνουν στους προθαλάμους ενώ κατά το νυκτερινό κλείσιμο θα μπουν κανονικά.
 Επέδωσαν τα αιτήματα τους και γραπτώς και διαβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα τους δεν έχει να κάνει με την Φυλακή Κέρκυρας αλλά με το ότι τους εμπαίζει το Κράτος.
 Δήλωσαν επίσης ότι το πρόβλημα τους είναι το αυτονόητο, στα κελιά που είναι για δύο άτομα να μην βάζουμε τρίτο στο δάπεδο και ότι στην ουσία  διαμαρτύρονται  για τα χρόνια αιτήματα τους όπως άδειες, αναστολές, συγχωνεύσεις ποινών και πολλά άλλα τα οποία έχουν πεταχτεί σε κάποιο συρτάρι από τους αρμόδιους του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
 Τέλος διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να προβούν σε ενέργειες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους χώρους διαβίωσης τους και γενικά στο κατάστημα.
 Κατά το νυχτερινό κλείσιμο και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια της ημέρας έως και την ώρα αυτή, οι κρατούμενοι μπήκαν κανονικά στα κελιά τους.

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών