1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Oριστική παύση λειτουργίας της ΠΑΣΚ ΣΥ Νέας Αλικαρνασσού


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ Σ.Υ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ :

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Π.Α.Σ.Κ.- Σ.Υ.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Νέα Αλικαρνασσός Ηρακλείου
Mail: kkalikarnassou.pask@yahoo.gr
10-02-2012
Προς
-) ΠΑΣΚ Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας
-) Νομαρχιακή Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου
-) Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου
-) ΟΣΥΕ
-) MME

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την οριστική παύση λειτουργίας της ΠΑΣΚ ΣΥ Νέας Αλικαρνασσού, αποφάσισε ομόφωνα η ολομέλεια της οργάνωσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που έλαβε χώρα στην Νέα Αλικαρνασσό στις 9 Φλεβάρη 2012. Τα μέλη της οργάνωσης, όπως ανέφεραν στο σύνολό τους κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων τους, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αυτήν την ενέργεια, υπό το βάρος και των τελευταίων εξελίξεων, αισθανόμενα προδομένα από τους σφετεριστές της ΙΔΕΑΣ και των ΙΔΑΝΙΚΩΝ του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Εις ένδειξη σεβασμού ΚΑΙ ΜΟΝΟ προς το κόμμα -όπως το γνωρίσαμε και γαλουχηθήκαμε στους κόλπους του υπό την ηγεσία του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου- θα αρκεστούμε στην παρούσα λιτή ανακοίνωση, τονίζοντας απλά πως αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε στο ακέραιο τις ευθύνες που μας αναλογούν, επειδή στηρίξαμε ανθρώπους που αποδείχθηκαν ανάξιοι της βαριάς κληρονομιάς και προσέτι επιτρέψαμε σε τυχοδιώκτες τεχνοκράτες να καπηλευτούν τα σοσιαλιστικά πιστεύω μας.

ΥΓ «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες, τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς και τσικουδιά στους καφενέδες, τα παλικάρια να κερνάς»



Π.Α.Σ.Κ.- Σ.Υ. Κ.Κ. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών