1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ: «Κάνατε λάθος κύριε Γιάννη» - Ραδιοφωνική Συνέντευξη Αραβαντινού Α. στο ΡΑΔΙΟ 9 (Live)

 Με τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών υπαλλήλων Αντώνη Αραβαντινό  ήρθαν αντιμέτωποι οι βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ αμέσως μετά την ηχηρή αποχώρησή τους από την συζήτηση του νομοσχεδίου για την αποσυμφόρηση των φυλακών που έβαλε μπουρλότο στην συγκυβέρνηση.

«Κάνατε λάθος κυρ Γιάννη. Έπρεπε να ψηφίσετε υπέρ. Προσπαθώ από το πρωϊ να πείσω βουλευτές που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται αυτή τη στιγμή μέσα στις φυλακές»,  έλεγε ο κ. Αραβαντινός στο περιστύλιο,  απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Ιωαννίδη.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Μα τρεις φορές τον παρακαλέσαμε να  αλλάξει αυτό που του είπαμε και ο Υπουργός έκανε μαγκιές.

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ:. Σας λέω ότι το 80% των κρατουμένων έχουν φάει ποινή 5-10 χρόνια είναι έμποροι ναρκωτικών αλλά ουσιαστικά τελειωμένα πρεζάκια.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Και τι, θα βγάλω εγώ έξω τον έμπορο για να πλησιάσει το παιδί μου;

ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Μπορεί να το άλλαζε Γιάννη και να τους εξαιρούσε από την αποφυλάκιση

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ: Μα αυτοί θα βγουν έτσι κι αλλιώς…

briefingnews.gr

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Δ.ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών