1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη Προεδρείου Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας στον Βουλευτή Κέρκυρας κ. Δένδια Νικόλαο


 Το ΔΣ της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας σήμερα 21-1-12 επισκέφτηκε τον κ. Δένδια στο γραφείο του για να τον ενημερώσει για τους λόγους των Απεργιακών Κινητοποιήσεων.
 Έγινε εκτενέστατη αναφορά για την πορεία των εργασιών που είναι σε εξέλιξη στο Κατάστημα Κέρκυρας και που ολοκληρώνονται αφού παραδοθεί και η τελευταία ακτίνα όταν αποπερατωθούν οι εργασίες.
 Μιλήσαμε για το θέμα του οικοπέδου και την πάγια θέση μας που δεν είναι άλλη από το να βρεθεί και να αγοραστεί επιτέλους το οικόπεδο έτσι ώστε όταν ορθοποδήσει η χώρα μας οικονομικά να ανεγερθεί νέο κατάστημα.
 Τονίσαμε ότι ενώ υπάρχει έλλειψη προσωπικού που δυσχεραίνει την σωστή επίβλεψη του καταστήματος μας, κατάργησαν τις κενές οργανικές θέσεις αντί να αναπληρωθούν και μας έβαλαν και εμάς στο 10 συνταξιοδοτήσεις για μία πρόσληψη, πράγμα αδιανόητο.
 Επίσης του εκφράσαμε τον προβληματισμό μας για τις ριζικές περικοπές των ωρών νυκτερινής και εξαιρέσιμης εργασίας που μας έχουν υποβάλει και έχει ως συνέπεια την μείωση του αριθμού των υπαλλήλων στις βάρδιες φύλαξης και ιδιαίτερα της νυχτερινής.
 Για το θέμα του υπερπληθυσμού των κρατουμένων επίσης έγινε αναφορά γενικά για τα καταστήματα κράτησης αλλά και ειδικά για το κατάστημα μας που πολλές φορές υποχρεωνόμαστε να βάζουμε κρατούμενους να κοιμούνται στο δάπεδο.  
 Ο κ. Δένδιας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα ασφαλείας των υπαλλήλων που αντιμετωπίζουν καταστάσεις δύσκολες και επικίνδυνες με απειλές, προπηλακισμούς, τραυματισμούς, μολυσματικές ασθένειες και ομηρείες.
 Του τονίσαμε τον προβληματισμό μας για την μισθολογική μας αφαίμαξη και τον οικονομικό μαρασμό των υπαλλήλων που πληρώνονται χωρίς να τους αναγνωρίζεται το επικίνδυνο της εργασίας τους.
 Του παραδώσαμε αναλυτικά και γραπτώς τα αιτήματα μας καθώς και το υπόμνημα της Ομοσπονδίας μας που έχει αναλυτικά νομοθεσίες, οδηγίες, γνωμοδοτήσεις και το γιατί πρέπει να πάρουμε το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας καθώς επίσης του εκφράσαμε τις απόψεις μας περί σωφρονιστικού επιδόματος.
 Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και είδαμε το μεγάλο ενδιαφέρον καθώς και τον προβληματισμό από την μεριά του κ. Δένδια και μας διαβεβαίωσε ότι θα μελετήσει σε συνδυασμό με τα όσα του είπαμε και τα γραπτά καθώς επίσης μας εξέφρασε και την επιθυμία του να μας επισκεφτεί στο κατάστημα κράτησης όσο το δυνατόν ποιο σύντομα.-

Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας
     Κωστελέτος Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών