1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Πάνω στην Τρέλα μου 2

Νέα έκδοση ποιο εμπεριστατωμένη!!!

Το αφιερώνω σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτήν την εξαθλίωση, την φτώχεια και την ζητιανιά.
Σε όσους ψήφησαν τα μνημόνια και τα διάβασαν … καλά, ώστε να μη μπει η χώρα σε αυτή την δεινή κατάσταση που βρίσκεται.
Το αφιερώνω σε αυτούς που έφεραν σε σημείο να σκοτώνονται οι άνθρωποι για να πάρουν τα δωρεάν  προϊόντα που μοίραζαν στο Σύνταγμα οι παραγωγοί της Βοιωτίας.
Η αναμονή στην ουρά για τους πάγκους ξεπερνούσε τα 20 λεπτά, για … μία γεμάτη σακούλα με πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, λάχανα.
Μπράβο σας που γκρεμίσατε την Ελληνική περηφάνια και που αυτή την ζητιανιά για δωρεάν λαχανικά την προβάλουν τα ξένα ΜΜΕ στις χώρες τους.
Σας Ευχαριστούμε!!!  

Κ.Α
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών