1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ερμηνείες και παρερμηνείες


 Η Επιστολή του ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Αραβαντινού πραγματικά ήλθε την κατάλληλη ώρα και στιγμή και θα το αναπτύξω εκτενέστατα.
 Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση του γιατί η επίθεση που έχει δεχτεί για την ενεργό δράση του όλα αυτά τα χρόνια, πολλές φορές ήταν άδικη, πρόστυχη και γενικά λασπολογική, με αποκορύφωμα την τελευταία 2ετη θητεία του ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας.
 Από την δική μου πλευρά πιστεύω ότι είμαι ανοικτό βιβλίο, δεν κρύφτηκα ποτέ και μιλούσα πάντα χωρίς φόβο για ότι στραβό έβλεπα στον χώρο μας ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ.
 Στην ζούλα κάνουν κριτική (σε forum, πηγαδάκια και διαδρόμους) και εκ του ασφαλούς όσοι δεν μπορούν να στηρίξουν και να τεκμηριώσουν τα λεγόμενα τους.
 Στο τελευταίο συνέδριο της ΟΣΥΕ και πάντα με πνεύμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ εξέφρασα δημόσια τις επί μέρους διαφωνίες μου στους χειρισμούς της Ομοσπονδίας αλλά, άρεσε δεν άρεσε σε ΟΛΙΓΟΥΣ  ανέφερα και τις θετικότατες ενέργειες του Αραβαντινού όπως όφειλα να πράξω γιατί δεν υπάρχουν μόνο τα αρνητικά αλλά και τα θετικά τα οποία θα πρέπει όλοι μας να τα επικροτούμε ώστε να νιώσουν και αυτοί οι συνάδελφοι μας στο Προεδρείο ότι αντιλαμβανόμαστε και την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει για ότι κερδίζουμε.
 Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, το κερδίσαμε κύριοι.   
 Γι’ αυτό και έχω την υποχρέωση για ακόμα μία φορά να συγχαρώ και τον Καραμπέκιο ο οποίος και σε αυτό το συνέδριο έκανε ιδιαίτερη μνεία για τους χειρισμούς του Αραβαντινού σε ότι κερδίσαμε.
 Για την αναφορά του στο λεπτό ζήτημα του συνάδελφου Λαχανά και προς αποφυγή παρερμηνειών και διασταυρωμένα μάλιστα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα προσωπικά μαζί του, δεν έχει να κάνει με την αναφορά της Ε.Σ.Υ.Κέρκυρας στο θέμα αυτό.
 Άλλωστε ουδέποτε καπηλευτήκαμε τέτοια σοβαρά ζητήματα και ουδέποτε ρίξαμε μομφή κατά της Ομοσπονδίας και των χειρισμών της στο θέμα αυτό.
 Το αντίθετο θα έλεγα ότι εμείς γνωρίζουμε τι έχει πράξει, πως έχει ενεργήσει, πως έχει συνεισφέρει και ότι είναι ένα ζήτημα που το αναδεικνύει συνέχεια.
 Η αναφορά μας ως ΔΣ στον συνάδελφο Λαχανά έχει να κάνει με την πρόνοια του κράτους σε τέτοια περιστατικά και τα μικρά έως ελάχιστα βήματα που έχουν γίνει.
 Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και την συνεισφορά του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Καστανίδη και τον ευχαριστούμε για την ευαισθησία του.
 Είναι όμως τα βήματα της πολιτείας αρκετά για ένα Γολγοθά προβλημάτων και εξόδων που έχει να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε βρεθεί σε μία τέτοια κατάσταση;
 Πιστεύω ότι όλοι μας θα βροντοφωνάξουμε, ΟΧΙ. 
 Το ΔΣ της ΕΣΥΚ ας μη ξεχνάμε ότι και στο παρελθόν έχει αναφερθεί σε περιστατικά που νομοθετικά υπάρχουν καινά.
 Ας ανατρέξουν οι κακοπροαίρετα σκεπτόμενοι στην επιστολή μας για τον συνάδελφο Κουτσούκο Βασίλη και την οικογένεια του.
 Ας μη συνεχίσω μου αρκεί ο λόγος του Αραβαντινού και το ότι δεν αναφέρονταν για την ΕΣΥΚ.
 Η πορεία και η συνεισφορά του Αραβαντινού κατ’ εμέ δεν μπορεί να ισοπεδωθεί, να διαγραφεί ή να εκμηδενιστεί από κανένα, ΤΕΛΟΣ.
 Το τονίζω εγώ προσωπικά που έχω διαφωνήσει στο παρελθόν και έντονα αλλά και που όταν τον βλέπω δεν κρύβομαι όπως κάποιοι άλλοι.
 Θα ήθελα να επισημάνω ότι το να διαφωνείς με κάποιον και να του το λες είναι υγειές, αντίθετα το να συμφωνείς συνέχεια εμπεριέχει και ιδιοτελή σκοπό.
 Κλείνοντας θα πω ότι για μένα η γνωριμία μου με τον Αραβαντινό και τον Καραμπέκιο η οποία δεν ήταν ποτέ ρουσφετολογική σε σχέση με κάποιους άλλους  είναι ένα γεγονός σημαντικό και δεν το αλλάζω με τίποτα, γιατί έμαθα και εξακολουθώ να μαθαίνω από δύο ανθρώπους που θα έχουν να λένε όταν έρθει η ώρα τους να αποχωρήσουν ότι: «ρε γαμώτο μου κάτι πρόσφερα».
 Ας τους αφήσουμε ή μάλλον ας τους βοηθήσουμε για όσο καιρό μπορούν ακόμα και το επιθυμούν να προσπαθήσουν να περισώσουν ότι μπορούν και πρέπει, σε αυτές τις ισοπεδωτικές τάσεις που έχουν οι Κυβερνώντες.
 Μη τους αηδιάζουμε, να ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική και όχι να σπέρνουμε μίσος.-  
 
Κωστελέτος Αντώνης
Αντιπρόεδρος ΕΣΥΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών