1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη Αντιπροέδρου Ε.Σ.Υ.Κ στον Βουλευτή Κέρκυρας του ΚΚΕ κ. Μπάμπη Χαραλάμπους

Η επίσκεψη μας αυτή στον Βουλευτή Κέρκυρας του ΚΚΕ, είχε ως σκοπό την ενημέρωση του για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους καθώς και την αδιαφορία που έχει επιδείξει η πολιτεία σε εργαζόμενους που έχουν την αντιστρόφως ανάλογη αντιμετώπιση σε σχέση με συνάδελφους άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. 
 Ο κύριος Χαραλάμπους έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα ασφαλείας των υπαλλήλων και γενικά του καταστήματος.
 Επίσης έγινε αναφορά για ένα χρόνιο θέμα που τείνει να γίνει παρωδία, αυτό της εύρεσης οικοπέδου για την μεταστέγαση της Φυλακής όταν και όποτε καταφέρει η χώρα μας να ορθοποδήσει οικονομικά.
 Του εκφράσαμε την πάγια θέση μας ως εργαζόμενοι ότι είναι και δική μας επιθυμία η εύρεση του οικοπέδου και ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός και να δοθεί ένα αίσιο τέλος.
 Στην συνέχεια του δώσαμε την σημερινή κτηριακή εικόνα του καταστήματος που δεν έχει καμία σχέση με το μαύρο παρελθόν, χάρη στις ριζικές εργασίες που έχουν γίνει ώστε πραγματικά οι κρατούμενοι πέραν της ποινής τους να μην βιώνουν και άθλιες συνθήκες κράτησης, αρκεί βέβαια και ο αριθμός των κρατουμένων να μην υπερβαίνει όπως συμβαίνει επανειλημμένα την δυναμικότητα του καταστήματος.
Για τα μισθολογικά μας θέματα και το … οικονομικό χειρουργείο που μας έχει επιβάλει η Κυβέρνηση η απορία του ήταν έκδηλη.
 Στην συνέχεια μας διαβεβαίωσε ότι θα μας επισκεφτεί στο κατάστημα για μία ακόμα μεγαλύτερη ενημέρωση καθώς και μας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του για τα αιτήματα μας καθώς επίσης και ότι τα αιτήματα αυτά θα τα διατυπώσει υπό την μορφή ερωτήματος και στην Βουλή.-

Κωστελέτος Αντώνης
fylakhkerkyras.blogspot.com           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών