1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αίσιο τέλος στην ομηρία στις φυλακές Κορυδαλλού

Έληξε λίγο μετά τις 11 το βράδυ (12-11-11) η ομηρία τριών δεσμοφυλάκων, στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ παραδόθηκαν ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος προσπάθησε να αποδράσει, μαζί με άλλους τρεις καταδικασθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή στο Mega. Έχουμε θετική εξέλιξη, έχει παραδοθεί το όπλο, έχουν ελευθερωθεί οι εγκλωβισμένοι όμηροι και οι κρατούμενοι που πήραν μέρος στην ομηρία επιστρέφουν στα κελιά τους, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή». Ο κ. Πεταλωτής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι όλα ξεκίνησαν από αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης, ενώ πρόσθεσε πως οι πρωταγωνιστές της ομηρίες έχουν δώσει στην εισαγγελέα που μετέβη στις φυλακές επιστολή με τα αιτήματά τους. Από τις φυλακές απεγκλωβίστηκαν νωρίτερα οι περίπου 20 - 25 συγγενείς κρατουμένων που βρίσκονταν την ώρα της αναταραχής στο σωφρονιστικό κατάστημα για το επισκεπτήριο των οικείων τους. Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, είχαν εξάλλου αφεθεί ελεύθερες τέσσερις γυναίκες οι οποίες είχαν επίσης εγκλωβιστεί στο χώρο του επισκεπτηρίου, μαζί με τους άλλους συγγενείς κρατουμένων. Από ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, επιχείρησε μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα να αποδράσει. Ύστερα από επέμβαση των φρουρών, η απόπειρά του απετράπη, ενώ σε αυτήν την απόπειρα συμμετείχαν και τρεις φυλακισμένοι, οι οποίοι συμμετείχαν στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς». Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η εμπλοκή κατέληξε σε ομηρία των τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων. Μάλιστα ο Π.Βλαστός έχει στην κατοχή του όπλο, το οποίο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατάφερε να προμηθευτεί από επισκέπτη. Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαστός είχε οδηγηθεί στον Κορυδαλλό για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ο εισαγγελέας, πριν από μερικές ημέρες πρότεινε την ποινή των ισοβίων για τη συμμετοχή του στην απαγωγή και για μία δολοφονία που εκδικάζεται στην ίδια δίκη. Οι τρεις οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση, βρίσκονται έγκλειστοι στην Α' Πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατήθηκε τις τελευταίες μέρες και ο Βλαστός. Εθνος.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών