1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2017

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Ομηρία σωφρονιστικών από κρατούμενους στον Κορυδαλλό

Μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ένας κρατούμενος επιχείρησε να αποδράσει. Έκρυθμη η κατάσταση στις Φυλακές Κορυδαλλού. Σε εξέλιξη περιστατικό ομηρείας με πρωταγωνιστή βαρυποινίτη. Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν μία ομάδα κρατουμένων προσπάθησε να αποδράσει αλλά έγινε αντιληπτή από τη φρουρά της φυλακής. Τότε ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός μαζί με κρατούμενους που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς έπιασαν υπό την απειλή όπλου ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Στο σημείο βρίσκονται ωστόσο εγκλωβισμένοι και περίπου δεκάδες επισκέπτες στις φυλακές. Ήδη βρίσκονται επί ποδός ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής προκειμένου να ελέγξουν το επεισόδιο της ομηρείας. Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ένα πρώτο βήμα, ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών