1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

«Παρών» Σημίτη σε εκδήλωση εκσυγχρονιστών με ομιλητή τον Κουβέλη


 Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό έκανε ο Κώστας Σημίτης.   Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο θέατρο «Γκλόρια» σε εκδήλωση του περιοδικού «Μεταρρύθμιση» του Νίκου Μπίστη.
 Στην εκδήλωση αυτή είναι ομιλητές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης (έχει υπάρξει προσέγγιση Κουβέλη-Μπίστη), και οι πρώην υπουργοί επί κυβερνήσεων Σημίτη Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Παρασκευάς Αυγερινός.
 Ο κ. Φώτης Κουβέλης που ουκ και λίγες φορές έχει καυτηριάσει το ΠΑΣΟΚ τώρα μας μιλάει για συνεργασία, αχ αυτές οι καρέκλες των Υπουργείων τι κάνουν.
 Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του ο κ. Σημίτης θα συναντηθεί και με τον Γιάννη Ραγκούση. Δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι η «εκσυγχρονιστική παρέα» θα αναπτύξει πολιτικές πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα...

Να και τα σπάργανα της τραγωδίας μας και εν μέρει η αρχή της συμφοράς της Ελλάδας.
 Από την αφάνεια τόσα χρόνια ξεσπούρδισε και κάνει συζητήσεις.
 Τι κοινό έχουν Σημίτης και Γ. Παπανδρέου;;;;
 Τους βοήθησε ο Παπαδήμος  να … σώσουν την Ελλάδα και στο τέλος και οι δύο έφυγαν ως αποδιοπομπαίοι … Πρωθυπουργοί με το ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα !!!!!
 Το τρίπτυχο της … αποτυχίας:
1)  Παπαδήμος Πρόεδρος – Διοικητης της TPAΠEZAΣ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και φίλος του Σημίτη, σουτάρουν από κοινού το χρέος στην  Goldman Sachs με το αζημίωτο για την τράπεζα φυσικά και η Ελλάδα  μέσα στο Ευρώ με δημιουργική λογιστική.
2) Ο κ. Παπαδήμος το 2010 ως άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου τον … βοηθάει να σώσει την Ελλάδα σαν καλός σύμβουλος και αγαπημένο παιδί της ΕΕ και λοιπών δανειστών και οι σύντροφοι ΠΑΣΟΚΟΙ του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης για να παραιτηθεί.
3) Στις 11 Νοεμβρίου 2011 ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης ενώ στο κυβερνητικό σχήμα προστέθηκαν εκτός των άλλων και στελέχη του ΛΑΟΣ (ούτε στα ποιο τρελά τους όνειρα) με πρώτη και σπουδαία κίνηση του κ. Άδωνη να επαναφέρει στις πινακίδες του Υπουργείου το αρχέγονο πολυτονικό σύστημα, με τις ψιλές και τις δασείες του ενώ η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία.
Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

Κ.Α.
http://fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών