1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΣΥΕ 3-12-11


Εντυπώσεις από το 39ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΟΣΥΕ

 Ήταν ένα συνέδριο με διάχυτη την αγωνία των συνέδρων και αυτό φάνηκε από τα λεγόμενα και τον αυξημένο αριθμό αυτών που έλαβαν το λόγο.
 Ένα συνέδριο με εντάσεις, εύλογες εντάσεις και με την απουσία του Αραβαντινού (απουσίασε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους) να είναι αισθητή παρότι ο Γ.Γ. της ΟΣΥΕ Καρακίτσος Σπύρος θα έλεγα ότι τον αντικατέστησε επάξια.
 Από την μεριά της αντιπολίτευσης ο Λεωνίδας Καραμπέκιος για άλλη μία φορά θα έλεγα ότι απέδειξε το ήθος του παρότι επικριτικός όσον αφορά τα νυκτερινά των συναδέλφων αλλά και για τις απεργιακές κινητοποιήσεις που δεν έγιναν και την αδράνεια που υπήρξε από την Ομοσπονδία, ανέδειξε αναλυτικά και τις ενέργειες του προεδρείου της ΟΣΥΕ και ιδιαίτερα του Αραβαντινού και στον αγώνα που έδωσε για να εξαιρεθούμε από την εφεδρεία, το 8ωρο και να έχουμε ευνοϊκή μεταχείριση έναντι των άλλων ΔΥ που είχαμε στο συνταξιοδοτικό.
 Ερωτηματικό μεγάλο η ανεξαρτητοποίηση του Αραβαντινού που δεν θα αφήσει αναπάντητο για μεγάλο διάστημα, ο Αντώνης θα δώσει τις απαντήσεις του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών