1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η εκτέλεση ενός υπερήφανου Έθνους


Ο Πρωθυπουργός μας εκτελώντας τις διαταγές των κατοχικών δανειστών μας προσπάθησε με ένα λόγο στην κοινοβουλευτική του ομάδα στην ουσία να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα και να κάμψει τις ενστάσεις των βουλευτών που βλέπουν να καταστρατηγούνται συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών και να έχουν και από πάνω ένα χρέος κατά γενική ομολογία και από έγκριτους οικονομολόγους απεχθές.  
 Μας τόνισε ότι η κυβέρνηση του πάλεψε για την ανεξαρτησία της χώρας μας και απαντάω ότι αν η ανεξαρτησία είναι αυτή που ζούμε τότε γιατί βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης παραδέχονται ότι έχουμε εκχωρήσει κυριαρχικά μας δικαιώματα;
 Μίλησε για όραμα και ότι όλα αυτά γίνονται για να σταθούμε στα πόδια μας και να έχουμε ανάπτυξη.
 Γι’ αυτό δεν θα απαντήσω εγώ αλλά απαντούν τα λουκέτα, η ανεργία και οι επιχειρήσεις που εγκαταλείπουν την χώρα και μεταφέρονται σε γείτονες χώρες με λιγότερη γραφειοκρατία και φόρους καθώς και με μεγαλύτερες αγοραστικές δυνατότητες αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον αγοραστική δύναμη με τους μισθούς πείνας.
 Υπάρχουν αυτοί που δημαγωγούν και καλλιεργούν μίσος απέναντι σε μία κυβέρνηση που παλεύει με τα θηρία τόνισε, πάλη υποτακτική πρώτη φορά βλέπω.
 Μας έκανε μία αναδρομή στην ιστορία και για εθνικές περιπέτειες αλλά δεν έβαλε την σημερινή περιπέτεια που μας έχει βάλει ο ίδιος χωρίς να έχουμε ερωτηθεί .  
 Μας είπε για την σιγουριά των καταθέσεων και τις αποφάσεις του Ιουλίου και για τους παλαιότερους δανεισμούς μας που είναι η αιτία να πληρώνονται μισθοί και συντάξεις.
 Ας σταματήσει πλέον αυτή η καραμέλα, δανειζόμαστε για να μπορούμε να πληρώσουμε τους δανειστές μας.-
 Μας μίλησε για το τι είναι πατριώτης και πατριωτισμός λες και όσα δεινά έχει φέρει στην χώρα είναι δήγμα πατριωτισμού.
 Αν είναι αυτό πατριωτισμός η προδοσία τι είναι;
 Ο πατριώτης πρωθυπουργός μας από πότε έχει να κάνει μία βόλτα στην πρωτεύουσα να δει τα κλειστά μαγαζιά και τα λουκέτα;
 Τους άστεγους και τους ανθρώπους που περιμένουν στα συσσίτια για να πάρουν ένα πιάτο φαγητό που θα τους δει;
 Στην χλιδή του σπιτιού του που φρουρείτε σαν αστακός την ώρα που η φύλαξη σε ολόκληρη την χώρα είναι ελλειμματική και οι ληστείες και οι δολοφονίες έχουν πολλαπλασιαστεί;
 Αρνήθηκαν τις μισθολογικές αυξήσεις επανειλημμένα μας είπε οι βουλευτές, μπράβο που τους προτείνατε και αυξήσεις, μπράβο γιατί δυσκολεύονται να πληρώσουν το νοίκι τους, το στεγαστικό τους, το ρεύμα και τους φόρους τους, μπράβο!!!
 Εδώ το δήλωσε και ο κ. Πάγκαλος ότι αδυνατεί να πληρώσει το νέο χαράτσι και παρόλα αυτά αρνήθηκε αύξηση μισθού!
 Θα αντέξουμε είπε και θα προχωρήσουμε, αυτοί ναι θα αντέξουν εμείς όμως όχι, αρκετά σας αντέξαμε και σας ανεχτήκαμε.  
 Για ακόμα μία φορά και για αυτήν την ψηφοφορία του κατοχικό πολυνομοσχεδίου υπάρχουν και οι ζόρικοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πάντα πριν από κάθε ψηφοφορία για τα μάτια του κόσμου μας λένε ότι δεν μπορούν να ψηφήσουν άλλο τέτοια μέτρα.
 Μέχρι σήμερα «οι βρυχηθμοί αυτών μετατράπηκαν σε κακαρίσματα στο τέλος», θα συνεχιστεί αυτό και σε αυτή την ψηφοφορία;
 Η παραίτηση  του κ. Ρομπόπουλου παρ’ όλες τις οχλήσεις που είχε από φίλους και ψηφοφόρους του όπως είπε να μη το κάνει αλλά να καταψηφίσει το νομοσχέδιο και γενικά η παραίτηση του οποιοδήποτε βουλευτή είναι μία λύση φυγής από την μάχη για την οποία τους εξέλεξαν οι ψηφοφόροι τους για να δίνουν όποτε και αν χρειαστεί.
 Οι μαριονέτες των τοκογλύφων δανειστών μας θα έρθει η ώρα που θα απολογηθούν για την εξαθλίωση και ταπείνωση ενός υπερήφανου Λαού και ως υπεύθυνοι για εγκλήματα κατά του έθνους .-

Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών