1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Για όλα φταίνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι !!!


Μετά το μαζί τα φάγαμε του κ. Πάγκαλου ήρθε και ο κ. Λοβέρδος που προσπαθεί με τα λεγόμενα του να ενοχοποιήσει για όλα τα δεινά της χώρας τους Δημοσίους Υπαλλήλους.
 Στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, μίλησε για ένα εκατομμύριο υπαλλήλους που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια πολιτών, με την βεβαιότητα ότι Τι μας νοιάζει ο ιδιωτικός τομέας αφού είναι ισόβιος ο δημόσιος και συμπλήρωσε την επίθεση του στους Δημοσίους Υπαλλήλους με το ότι δεν είναι αυτός ο porte parole της ελληνικής γραφειοκρατίας αλλά τα 10 εκατομμύρια πληρώνουν το 1 εκατομμύριο. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς !!! (Αυτά είπε ο κύριος θα παραιτηθώ αν δεν τα καταφέρω)
 Ο κ. Λαφαζάνης εύστοχα στην αντίδραση του στα παραπάνω μίλησε για ακροδεξιό παραλήρημα.
 Προσωπικά θα συμπληρώσω ως απλός πολίτης ότι η πλειοψηφία των 300 της Βουλής με τους παχυλούς μισθούς, με όλα πληρωμένα από τον λαό  και … χωρίς πριμ παραγωγικότητας  δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι ταλαιπωρούν επί χρόνια την Ελλάδα και ότι την οδήγησαν στο σημερινό της χάλι.
 Επίσης πιστεύω ότι κάποιος γνώστης της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξανακάνει ένα σεμινάριο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το τι σημαίνει Αριστερά, Σοσιαλισμός και τι πραγματικό ΠΑΣΟΚ και όχι το (ΠΑ)ΣΟΚ του σήμερα.  
 Επειδή για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και επειδή ενδιαφέρονται για την ευημερία μας και δεν φοβούνται την οργή του λαού για την μέχρι τώρα ευημερία που μας έχουν προσφέρει, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα είναι αστακός και με 7000 αστυνομικούς αριθμό ρεκόρ;
 Για αυτό θα υπάρχουν μεταλλικοί φράκτες και ειδικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού;
 Για αυτό τους Υπουργούς και τον Πρωθυπουργό θα τους προσέχουν 30 διμοιρίες των ΜΑΤ, 20 διμοιρίες ΔΙΑΣ και 40 διμοιρίες ΔΕΛΤΑ;  
 Ποιους θα απωθήσουν όλοι αυτοί τους … ικανοποιημένους πολίτες που θα ευχαριστούν με το παράσημο της ανοικτής παλάμης το Πρωθυπουργό και το επιτελείο του ή τους ίδιους τους συναδέλφους τους που θα κάνουν πορεία και αυτοί για να ευχαριστούν τον Πρωθυπουργό για τον … προνομιούχο μισθό τους που αναγνωρίζει το επικίνδυνο του επαγγέλματος τους  ;
 Το μυαλό θα πρέπει να προλαβαίνει την γλώσσα για να μη προκαλούμε το κοινό αίσθημα και τους πολίτες της χώρας.-    

Κ.Α.
fylakhkerkyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών