1111111111

οοοοοοο

My Favorite Sayings:

"Αν πέσεις, λίγοι θα σου απλώσουν το χέρι να σηκωθείς. Αν ανέβεις ψηλά, πολλοί θα απλώσουν το πόδι να σκοντάψεις" αλλά "Πάντα αυτός που χλευάζουμε μας προσπερνά στην αρχή, όμως μας περιμένει υπομονετικά σε κάποια στροφή της ζωής μας..."

''Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ''

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΧΑ 2019

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Όταν η αγανάκτηση γίνεται χειροδικία χάνεις το δίκιο σου.


 Μπορεί να διαμαρτυρηθείς όταν αδικείσαι με πολλούς τρόπους αλλά δεν μπορεί και δεν πρέπει να χειροδικείς.
 Όταν η αγανάκτηση γίνεται χειροδικία χάνεις το δίκιο σου.
 Ο προπηλακισμός και οι επιθέσεις κατά βουλευτών τείνει να γίνει μόδα, μία μόδα που μόνο κακό μπορεί να κάνει στα όποια δίκαια αιτήματα έχουν οι πολίτες μίας δημοκρατικής χώρας όπως η Ελλάδα.
 Όσο και αν η αγανάκτηση των πολιτών κατά των φοροεισπρακτικών μέτρων μεγαλώνει, δεν θα πρέπει να δίνουμε άλλοθι σε βίαιες ενέργειες κατά των εκλεγμένων από εμάς τους ίδιους βουλευτών.
 Όταν κάποιος δεν σε εκφράζει, οι πράξεις και οι ενέργειες του πιστεύεις ότι έχουν θίξει την εμπιστοσύνη που του έδειξες, δεν μπορεί η αντίδραση σου να έχει καμία σχέση με την βία.
 Η βία δεν δίνει λύση αντίθετα δίνει άλλοθι σε αυτούς που με ενέργειες τέτοιες αμαυρώνουν κινητοποιήσεις όπως των απλών και χωρίς κομματικές ταμπέλες ανθρώπων που διαμαρτύρονται ειρηνικά εδώ και 40 ημέρες στις πλατείες της χώρας.
Το κίνημα των αγανακτισμένων είναι και παραμένει συνώνυμο της ειρηνικής αντίδρασης κατά των μέτρων αυτών που έχουν φέρει σε τέλμα την ζωή των πολιτών ενός υπερήφανου έθνους, που οίκοι αξιολόγησης και υποτιθέμενοι Ευρωπαίοι φίλοι μας αυτήν την περηφάνια προσπαθούν να ισοπεδώσουν αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά ωφέλει σε βάρος μας λέγοντας μας και από πάνω ότι μας βοηθούν.
 Ονομάζουν ένα αργό και βασανιστικό θάνατο σε βοήθεια προς αποφυγή της πτώχευσης προτρέποντας τον Πρωθυπουργό μας να ισοπεδώσει αυτούς που έχουν σηκώσει έως σήμερα όλα τα βάρη και που επί χρόνια είναι ο πραγματικός πυλώνας της χώρας, δηλαδή την μεσαία και μικρομεσαία τάξη.
 Απαιτούν από τον Πρωθυπουργό μας να πάρει τέτοια βάρβαρα μέτρα που σκοπό τους έχουν την αποδόμηση της χώρας και που όμοια τους δεν έχουν ξαναπαρθεί σε κανένα άλλο κράτος.
 Προτρέπουν και απαιτούν ωσάν  κατακτητές το ξεπούλημα εθνικής περιουσίας σε μικρό χρονικό διάστημα όταν γνωρίζουν ότι αυτό μπορεί να έχει περισσότερο αρνητικό παρά θετικό αποτέλεσμα αφού τα κοράκια που έχουν μυριστεί το ξεπούλημα αυτό θα επιδιώξουν γνωρίζοντας τα στενά αυτά χρονοδιαγράμματα να αγοράσουν όσο ποιο χαμηλά μπορούν.
 Ήμαστε υπερήφανοι Έλληνες και θα συνεχίσουμε τον ειρηνικό αγώνα μας κατά όσων προσπαθούν να τσαλαπατήσουν την εθνική μας κυριαρχία, υπόσταση και περηφάνια.
 Η βία δεν μας εκφράζει ούτε την υιοθετούμε, ούτε θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας εμπλέξει σε τέτοια παιχνίδια.-

Κωστελέτος Αντώνης
fylakhkerkyras.blogspot.com       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

my Banner

Η δημιουργία του ιστολογίου αυτού είναι ανεξάρτητο από κομματικές γραμμές και προσταγές με λόγο και αντίλογο που σκοπό έχει την ενημέρωση σε ότι αφορά το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας καθώς και συμβάντων γενικά στα καταστήματα κράτησης.

Οι κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις μπορούν επίσης ελεύθερα να αναρτώνται χωρίς απαραίτητα να υιοθετούνται καθώς εκφράζουν αυτόν που υπογράφει τα άρθρα.

(10/1/2011)

Προσπάθεια εισαγωγής κινητών